Bornprettystore: Glow in the dark neglelakk

Her har jeg en gøyal lakk å vise dere! Nemmelig en selvlysende lakk!
Perfekt nå som Halloween er rundt hjørnet 😀

Lakken jeg skal vise er fra bornprettystore, som har mange andre selvlysende lakker i sortimentet som du kan finne HER.
bornpurrdy-054

Før jeg påførte den selvlysende lakken, laget jeg en kjapp gradient. Man kan putte denne lakken over hva som helst!
glowinthedark-009

Her kan dere se hvordan resultatet ble etter jeg hadde påført den selvlysende lakken. Jeg fant ut av jo flere lag man har med den, jo sterkere blir effekten. På bildet har jeg 4 lag.. Puuhh..
glowinthedark-024

Sånn ser neglene ut i mørket! Kult, eller hva?
glowinthedark-017
For at lakken skal bli selvlysende må man «lade» den opp med lys, så hold neglene under et skarpt lys i ca. 1 minutt. Man trenger ikke nødvendigvis å «lade» den opp, men det blir det sterkes effekt ut av! Har litt problemer med å sove om nettene når jeg har denne på, for det er så sinnsykt kult å bare se neglene lyse opp!

Noe jeg ikke liker med denne lakken er at den er super tjukk i konsistensen. Den er ikke seig, men bare tjukk; så den legger seg ujevn og er vanskelig å påføre. Jeg var nødt til å tynne den ut med seche restore så den skulle bli litt lettere å legge; og da funket det bra.
Jeg liker heller ikke at jeg måtte ha 4 lag på for at effekten skulle bli så sterk. Det nytter liksom ikke bare med ett lag; for da var det nesten ingen effekt. Når man påfører så mange lag med lakken, så duser den ut fargen på lakken din; noe jeg heller ikke helt liker. Skulle ønske den heller la seg som en klar lakk over! Heldigvis går ikke den selvlysende effekten vekk om man tar topcoat over, men det hjelper ikke på at den har gjort lakken din mer dusere.

Lakken kan du kjøpe HER, og koster $4,99 som er ca. 29 kr.
Bruk koden IDAW21 for 10% avslag ved utsjekking!

# Hva syns du om den selvlysende lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

10 Comments

    1. Ida Malene Author

     Jeg brukte en farget lakk under, også brukte jeg mange lag med den selvlysende lakken oppå. Jo flere lag med den selvlysende, jo bedre. Prøv å hold neglene under et skarpt lys i noen sekunder, da vil det nok lyse litt mer opp 🙂

     Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *