China Glaze – Papaya Punch (swatch)

Ohh, oransje i dag! Jeg er egentlig veldig glad i oransje, men jeg pleier sjeldent å gå med oransje negler. Det er ett eller annet som bare ikke klaffer med hudtonen min!
Dette er Papaya punch, en sterk oransjefarget creme lakk. Litt vanskelig å jobbe med, men jeg trengte bare 2 lag med lakken. Dette kan da være en fin lakk nå rundt Halloween tider? 🙂
saranclinghmtl-119
2 lag

# Hva syns du om lakken?

11 Comments

 1. Enig, skikkelig Halloween! Er ikke stor fan av gult eller oransje på meg selv (sånn generelt, ikke bare på neglen), men denne var faktisk veldig søt 🙂

  // Oi, takk for tips! Har nettopp prøvd en glitterlakk dandert øverst bare for å se kontrasten mellom matte sort og skinnende glitter, så det må jeg prøve 🙂

  Reply
 2. Andrea

  Hei! Kan du skrive litt om forskellige neglelakk-typer? F.eks. forskjellen på cream/glitter/holografisk/sheer/jelly ? Og kanskje forklare og vise de forsjellige glittertypene. Ja, jeg kommer ikke på mer, (eller om det er riktig forklart utifra hva jeg tenker i hodet mitt, haha, men håper du har tid og skjønner hva jeg mener! 🙂

  Reply
 3. Tror nok at den blir superduper til Halloween som du sier. Er nok ikke så glad i oransje og gul på neglene. Gjelder generelt sett på både sminke og klesplagg. Kler meg ikke i det hele tatt føler jeg 😀
  xx Siri

  Reply
 4. neglelakkergøy

  Stilig farge, men min er også helt håpløs å legge. tynn…og ekkel å legge…synes jeg. men man kan jo bruke den som base for f.eks stamping eller en artig gradient.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *