Deborah Lippmann – The Mermaids

I dag skal dere få se noen lakker jeg har gledet meg veldig mye til! Deborah Lippmann bestemte seg for å lage en hel serie etter at flere fans hadde blitt så glad i Mermaids dream, som kom ut et par år tilbake. Jeg er glad hun laget noen flere mermaids lakker, selvom de ikke er helt like som den første lakken. Fine er de hvertfall! 😀

deb-009
Som kanskje noen av dere blodfans ser, så mangler jeg den rosa lakken. Men som en liten bonus har jeg inkludert en swatch av originalen mermaids dream 🙂

mermaids-030
Mermaid’s eyes – 2 lag
Vi begynner med den turkise havfruen som skiller seg litt ut fra de andre. Denne har mye mindre glitter i seg, og er mer en shimmerlakk. Den har et veldig klart gullshimmer i seg, som jeg ikke klarte å fange helt på bildet.

mermaids-059
Mermaids dream – 2 lag
Her har vi originalen som har blitt en stor hit! Her kan dere lett se at denne havfruen er mye mer grønn, enn hva mermaid’s eyes er. Denne har en litt mer chrome finish, og har mye mer turkist glitter i seg.

mermaids-049
Do the mermaid – 3 lag
Her har vi min favoritt av de jeg har testet (hvis du ser bort i fra originalen). Denne hadde jeg på meg i en uke, noe som er veldig sjeldent til å være meg! Denne har en lavendel melkebase, og er proppet med lilla glitter og lilla microglitter. Denne har også litt gullshimmer til seg. Denne brukte jeg 3 lag med for å få den ordentlig opak.

mermaids-038
Million dollar mermaid – 3 lag
Til slutt har vi denne, som jeg vet mange av dere har gledet dere til! Lakken har en ferskenfarget base, som er proppet med gullshimmer, oransje glitter og oransje microglitter. Jeg kler ikke ferskenfarger, men jeg er sikker på noen andre kler denne bedre enn meg! Litt tynn, derfor brukte jeg tre lag.

Alle disse lakkene var lette å legge, og jeg hadde ikke for mye problemer med glitteret, for det la seg pent og pyntelig. Jeg syns fortsatt at den originale havfruen er finest, men jeg syns det var gøy at Deborah Lippmann laget en oppfølger til lakken! 😀

Lakkene kan du kjøpe HER for 179kr stk.

Produktene er sendt for vurdering.

4 Comments

 1. Deborah Lippman har så mange fiiine farger! Men husker jeg kjøpte en som virket så tjukk og vanskelig å legge på. Er disse også sånn, eller er det bare jeg som har failet litt? 😛

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Hmm, disse var ikke spesielt tjukke syns jeg. De var lette å legge! Noen lakker kan selvfølgelig være litt tjukke, spessielt de med mye glitter i. Prøv å tynne lakken din ut med litt Seche Restore, det kan nok hjelpe! 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *