Exposed – Spearmint (swatch)

Tenkte jeg bare skulle åpne innlegget med hvor mye jeg hater denne lakken. Ja, fargen er kjempe fin, men denne er værre enn et mareritt å legge!

Lakken var vanskelig å jobbe med, for børsten var så hard at den streket lakken på hvert lag.. Jeg har to andre lakker fra Exposed, men børsten var ikke sånn på de. Dette er en helt elendig creme, ærk. Er veldig sjeldent jeg hater lakker, men denne kommer jeg bare ikke overens med. I det hele tatt. Fargen på lakken er veldig fin, men urk. Denne må nok på hylla uansett.
saranclinghmtl-096
3 lag

# Har du noen lakker du virkelig hater?

7 Comments

 1. Sara

  Hvordan klarer du å legge den så pent når den er så vanskelig å legge? Når jeg legger vanskelige lakker blir d et superdårlig resultat, men med deg ble jo resultatet kjempebra.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Først legger jeg et veldig tynt lag for å prøve å få det så perfekt som mulig. Når det laget har tørket er det litt lettere å legge de andre lagene, og om lakken er vanskelig å legge bruker jeg litt tykke lag. Er bare å ta seg god tid!

   Reply
 2. Jaaaaaaaaaaaa jeg hater en som alle andre elsker !! Jeg kan ikke fordra For Audrey fra CG , blir alltid stygt, kan være jeg har fått en dårlig lakk med færlig børste.. men den spiller i allfall ikke på lag med meg for å si det sånn:(

  Reply
 3. lii

  har det ja, jeg hater MUS sine hololakker, bare fargen på siw jeg liker, ellers hater jeg ale tre jeg har.
  som ingen skjønner, for alle andre elsker tydlig MUS.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Det skjønner jeg godt, men det finnes faktisk en enkel løsning på problemet! 🙂 Kjøp en aqua base underlakk, da blir lakken mye lettere å legge!

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *