Faby – Posh kolleksjon (12 swatches)

I dag har jeg den perfekte høstkolleksjonen å vise dere! Denne er så flott, og har blitt til en av mine favoritt kolleksjoner ettersom den er så gjennomført. Dere må se disse, altså!
Faby_Posh
Klikk på «les mer» for å se swatchene!

Faby2_Jackie@Capri
Jackie @ Capri
– 2 lag
Første ut er denne nude «fudge» lakken. Den blir litt mørkere på neglene enn den er i flasken. Nude lakker er ikke favoritten min, men denne passer fint med hudtonen min! God formula som dekker på 2 lag.

Faby2_Jackie@Capri2


Faby2_HauteCouture
Haute Couture
– 2 lag
Dette er en brun karamell cremelakk. Denne syns jeg er så stygg at den er kul! Den er en blanding mellom sennepsgul og brun som gjør den så spesiell. Denne dekket også på 2 lag.

Faby2_HauteCouture2


Faby2_Timeless
Timeless
– 2 lag
Dette er en oransje bronse shimmerlakk. Den har en kjempefin kontrast, så den står virkelig ut på neglene. Den streker litt, men det er ikke mye. Denne dekket på 2 lag.

Faby2_Timeless2


Faby2_ViaMontenapoleone
Via Montenapoleone
– 2 lag
Dette er en dus brun lakk, med en litt lilla undertone. Dette er en av de typiske brune lakkene som er superpopulære rundt høst og vinsterstid. Denne dekket på 2 lag.

Faby2_ViaMontenapoleone2


Faby2_VeryFabyPeople
Very Faby People
– 2 lag
Dette er en mye mørkere brun lakk, og ikke like dus. Denne hadde en god formula, og dekker på 2 lag.

Faby2_VeryFabyPeople2


Faby2_NeverDisagreeWithFaby!
Never Disagree with Faby!
– 2 lag
Dette er en gråbrun lakk med sølvshimmer i. Denne syns jeg er litt spesiell, siden basen ikke er den vanlige grå basen man pleier å se. Syns denne er veldig fin! Lakken dekket på 2 lag.

Faby2_NeverDisagreeWithFaby!2


Faby2_BondStreetIsMyHouse
Bond Street is my house
– 2 lag
Dette er den eneste rosa lakken i kolleksjonen. Denne er en litt bringebærrosa lakk. Lakken dekket på 2 lag.

Faby2_BondStreetIsMyHouse2


Faby2_Class
Class
– 2 lag
Dette er en oransje, rusten «lær»farge. Denne er så kul, og spesiell! Jeg har ingen cremes i samlingen min som ligner denne. Denne dekket på 2 lag.

Faby2_Class2


Faby2_Luxury
Luxury
– 2 lag
Dette er også en superfin rustenrød lakk. Denne er hakket mer rød og mørkere enn den forrige lakken.  Lakken dekket på 2 lag.

Faby2_Luxury2


Faby2_GamblingInMacau
Gambling in Macau
– 2 lag
Dette er en superfin mørkere vinrød lakk. Denne passer mye finere til høsten enn den klassiske røde lakken. Denne dekket på 2 lag.

Faby2_GamblingInMacau2


Faby2_RougeFoncé
Rouge Foncé
– 3 lag
Dette er en oxblood rød lakk som er veldig mørk. Denne brukte jeg 3 lag med for å dekke noen ujevnheter, men du kan komme unna med 2 lag.

Faby2_RougeFoncé2


Faby2_IconicAudrey
Iconic Audrey
– 2 lag
Helt til slutt i denne kolleksjonen, er det denne suuupermørke lilla lakken. Denne er så mørk på neglene at den ser sort ut. Du kan se på bildet i flasken at den har et lillahint til seg, men den tørker litt mørkere på neglene så det nesten er usynlig. Denne dekker på 2 lag.

Faby2_IconicAudrey2


Jeg er så fornøyd med denne kolleksjonen altså! Fargene er akkurat det jeg ser for meg når jeg tenker høst. Jeg er spesielt glad i de rustne jordfargene! Formulaen på disse er veldig gode, og er lette å legge med den flate børsten deres.

Faby er blant annet vegansk, dyrevennelig og 5-free!
Alle produktene kan du kjøpe hos Douglas i butikk eller i nettbutikken deres. Rockin’ Nails and Beauty i Oslo har også et lite utvalg av produktene. Lakkene koster 169 kr pr. stk ?

Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *