Femme Fatale – Glinting loadstone

I dag trenger jeg glitter! Jeg trenger noe fint å se på for å roe meg ned. Jeg er superstresset, for i dag skal jeg gå bøssebærer for Kreftaksjonen, og jeg er nødt til å bli ferdig med en historie presentasjon. Urgh.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere denne glitterlakken fra Femme Fatale. Jeg tror ikke jeg engang skal begynne å beskrive glitteret, for det er så mye forskjellig! Som dere vet, så er ikke jeg spesielt glad i for rotete glitterlakker, men denne er så dempet og glitteret passer så fint sammen, at jeg ikke kan gjøre annet enn å like den. Jeg er spesielt glad i de turkise ruter glitterene!

glitterspam-079
1 lag over China Glaze – First Mate

glitterspam-086
Puuh, litt mer avslappet nå merker jeg 😀

Denne lakken får du kjøpt hos Norway Nails HER!
Jeg har også fått en rabattkode av Wenche, så om du skriver inn «idamalene10» ved utsjekking får du 10% avslag! Yay! 😀

Produktet er sendt for vurdering.

 

Jeg har snart nådd 400 likes på Facebook, så derfor har jeg forberedet en giveaway!
Dere vil ikke gå glipp av den, for å si det sånn 🙂

10 Comments

 1. linalinux

  mm, väldig fint, man behöver fina naglar 🙂
  jag har helt skandalöst nakna naglar, för jag tror jag har fantastiska lack hos posten som jag ska hämta sen 😀

  Reply
 2. Monica

  Wow, så flott den var!

  Jeg har et lite spørsmål om nailsupplies.us. Når du bestiller og produktene til sammen koster under 200, men når du legger til frakt kommer det på over 200, vet du om jeg må betale toll da? Eller fikser de det slik at man ikke må betale toll uansett?

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Når produktene koster under 200 er det ingen toll. Frakten tas ikke med i beregning! Så du kan kjøpe lakker for 199kr, og frakten kan komme på f.eks 300kr, men du betaler fortsatt ikke toll 🙂

   Reply
 3. Monica, ikke bekymre deg for toll fra nailsupplies, de «lower the price » stort sett, men om du er usikker, legg igjen en beskjed, når du sjekker ut, å be de lower the price for custom reasons 🙂

  Jeg lover deg, jeg har bestilt derfra litt for mange ganger, fantastisk kunde service, ingen toll, en knust flaske, som jeg fikk erstattet med en gang 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *