Golden Rose magic color (8 swatches)

For litt siden fikk jeg tilsendt noen nye lakker fra Golden Rose! Disse har et utrolig fint shimmer til seg som er utrolig pent på neglene!
I denne posten får dere også sett de nye swatchene mine med Ott-lite lampen! 😀
ciateottlite-059
For å se swatchene, trykk på «continue reading» 😀

gr 308
Nr. 308 – 2 lag
Dette er en rød shimmerlakk med gullshimmer i seg. Veldig julete spør du meg 🙂

gr 309
Nr. 309 – 2 lag
Denne har en sort base med masse fint lilla shimmer i seg. Sinnsykt fin!

gr 310
Nr. 310 – 2 lag
Dette er en gullaktig lakk med masse fint gullshimmer i seg. Minner meg litt om OPI – Golden eye, men har ingenting å sammenligne med dessverre.. Fin er den hvertfall!

gr 311
Nr. 311 – 2 lag
311 er en lakk med mørk lilla base med masse fint lyslilla shimmer i. Dette blir nok en av favorittene mine, den ser jo helt magisk ut!

gr 312
Nr. 312 – 3 lag
312 er en lys rosa shimmerlakk. Denne brukte jeg 3 lag på, og den dekker fortsatt ikke negle linjen. Jeg vet ikke helt hvordan denne er å legge over andre lakker, men tror den kan være fin over en lys rosa lakk.

gr 313
Nr. 313 – 2 lag
Dette er en lakk med en mørk rød base med lilla shimmer i. Litt vanskelig å ta bilde av denne, men shimmeret ser litt annerledes ut på neglen enn på bildet. Fin er den hvertfall!

gr 314
Nr. 314 – 2 lag
En mørk blå lakk med blått og lilla shimmer i. Sinnsykt fin lakk, ser nesten ut som stjernehimmelen!

gr 315
Nr. 315 – 3 lag
Dette er en litt mørkere rosa lakk en den forrige jeg viste. Denne dekker helt ok på 3 lag i forhold til den andre lakken.

Lakkene får du kjøpt HER til 55 kr pr. stk.

# Hvilken likte dere best?
# Likte dere swatchene med Ott-lite lampen?

Jeg har hatt en del problemer med å komme inn på bloggen min de siste dagene. Jeg hører det også er noen flere som ikke kommer inn, mens andre kommer helt fint inn. Jeg vet egentlig ikke hva dette skyldes, og det er ikke så mye jeg kan gjøre med siden jeg ikke har peiling på hva det kan være. Akkurat nå sitter jeg å låner nettet til kjæresten min, og det funker helt fint her. Arghh, har noen forslag til hva det kan være? Jeg får ikke oppdatert noenting siden jeg ikke kommer inn på bloggen hjemme, så jeg får vel bare besøke kjæresten min ofte helt frem til problemet er løst, haha!

12 Comments

 1. Lude

  Hey! I am delighted with your response, we registered together but otherwise still 2-3 other totally unknown to me!! This and so expensive that it?

  Reply
 2. N.

  Jeg kjøpte tre av disse lakkene(309, 311,314),og må si jeg var veldig skuffet. De ligner ikke på bildene i det hele tatt. :/ Jeg forstår at lampelyset kan gjøre fargene skarpere,men de ligner ikke mye på de virkelige fargene. 🙁

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Hmm, det var jo ikke bra! De ser nok ikke helt like ut, i og med at det bare er bilder av dem. Det er nok lampen som gjør dem litt lysere enn de er, men jeg har ikke redigert noe på fargene, så de ser sånn ut i Ott-lite lyset 🙂

   Reply
   1. N.

    Hehe,skjønner jo det,men synes fargene var altfor forskjellige i forhold til bildene dine! Som sagt,jeg skjønner at ott-lite gjør farger skarpere/lysere,men hadde ikke forventet at de skulle være SÅ mye mørkere. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *