Golden Rose rich color (5 swatches)

Siden det endelig er helg, skal dere få 5 swatches 😀
Disse er nye hos bbeauty.no, og alle har en tykk, flat og god børste som er lett å jobbe med.

22
Nr. 22 – 1 lag
22 er en fin burgunder metallisk rød lakk som dekker på ett lag! Denne kan streke litt, men er ellers veldig enkel å jobbe med.

27
Nr. 27 – 1 lag
27 er mørk aubergine lilla lakk som også dekker på ett lag! Denne var super enkel å legge.

20
Nr. 20 – 2 lag
20 er en sinnsykt skinnende sølv foil. Jeg begynner å få en del sølv lakker i kolleksjonen, men denne må jeg spare på, for den skinner så utrolig sterkt og fint!

19
Nr. 19 – 1 lag
19 er en turkis/sjøgrønn lakk som dekker på ett lag. Den ble ikke fargekorrekt på bildet, for den fargen er utrolig vanskelig å jobbe med på kamera.. Den er ikke fult så turkis som på bildet 🙂

12
Nr. 12 – 3 lag
Til slutt har vi 12, som er en sheer fuschia rosa lakk. Denne var jeg litt skuffet over, for den trenger minst 3 lag for å dekke fint. Denne tørker litt matt når den har tørket.

Lakkene kan du kjøpe HER!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

5 Comments

  1. Nr 22, 27 og 20 var de som fanget oppmerksomheten min. 🙂 Spesielt nr 20. Har ikke noe som ligner i det hele tatt så denne må nok kjøpes etterhvert tenker jeg. 😉

    Reply
  2. Sarah

    Endelig en ordentlig aubergine-farget lakk! Har lett etter en som ser skikkelig bra ut lenge, men de fleste blir for rød-tonet synes jeg. Herved bestilt, håper den ser like smashing ut på meg!

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *