Leighton Denny – Tribal fever kolleksjon // Ny norsk nettbutikk!

I dag har jeg en superfargerik kolleksjon til dere fra Leighton Denny! Disse lakkene er nå mye lettere å få tak på, ettersom nettbutikken www.skinnordic.no har åpnet! Mer informasjon får du i selve innlegget.
LD_TribalFever

 

Trykk på «les mer» for å se swatchene!

Leighton Denny lakkene kommer fra Storbritania, og er et salongmerke som endelig har blitt tilgjengelig på nett her i Norge! Jeg har vist dere noen av disse lakkene før, og det er veldig mye fint å velge mellom
LD_TigerTamer
Tiger tamer
– 3 lag
Første lakk ut er denne limegrønne lakken med et hint av gult til seg. Jeg kalt denne fargen for «zombie snot» på instagrammen min, og det virket som at det slo an, hihi! Lakken er litt strekete, så jeg brukte 3 lag for at den skulle dekke skikkelig.

LD_TigerTamer(Sandstorm)
Sandstorm over Tiger tamer – 1 lag
Over Tiger Tamer har jeg lagt Sandstorm over, som er en blek oransje matt glitter lakk, som inneholder glitter i 3 ulike størrelser, og et duoshimmer i blått/rosa. Denne har jeg kun lagt ett lag med, og som dere ser dekker den veldig bra! Denne har jeg dessverre bare en miniflaske med, men du får kjøpt den i full size i nettbutikken.


LD_TribalDance
Tribal dance
– 2 lag
Dette er en mørkere bringebærrosa som nesten er en onecoater! Denne har en veldig god formula.

LD_TribalDance(Sandstorm)
Sandstorm over Tribal Dance – 1 lag


LD_QueenOfCongo
Queen of congo
– 2 lag
Dette er en mørkere lilla, som har en crelly formula. Den er en blanding av creme og jelly, noe som gjør det veldig glansfull når den tørker! Om du legger tynne lag med denne kan du trenge 3 lag.

LD_QueenOfCongo(Sandstorm)
Sandstorm
over Queen of Congo – 1 lag


LD_SkinniDippin'
Skinni dippin’
– 2 lag
Dette en en litt dusty turkis lakk, som også har en god formula. Jeg la merke til etter jeg hadde swatchet denne, at den hadde stainet litt noe som er veldig typisk for disse fargene. Lurt å bruke en god underlakk med denne!

LD_SkinniDippin'(Sandstorm)
Sandstorm
over Skinni Dippin’ – 1 lag


LD_DesertRain
Desert rain
– 2 lag
Til slutt har jeg min favoritt fra kolleksjonen, nemmelig denne sterke mørkeblå lakken! Dette er også en crelly, så den er veldig glansfull når den tørker. Om du bruker tynne lag kan du trenge 3 lag for at den skal dekke skikkelig. Jeg elsker denne!

LD_DesertRain(Sandstorm)
Sandstorm
over Desert rain – 1 lag


Lakkene får du nå kjøpt hos www.skinnordic.no, og hver lakk koster 240 kr. Disse har før kun blitt solgt i salong, men er nå mye lettere tilgjengelig!

# Hvilken lakker likte du best?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *