Maybelline Colorama (7 swatches)

I dag har jeg 7 lakker fra Maybelline å vise dere! I USA går disse lakkene under navnet «colorshow», mens her i Norge heter de Colorama. Colorama lakkene kom til Norge for bare noen uker siden 🙂
coloramaholomadness-173

Swatches er under kuttet! 😀

Mauve kiss
coloramaholomadness-030
2 lag
Mauve kiss har blitt min nye favoritt nude lakk. Litt mørk, og ikke for lys. Den har samme fargetone som huden min, så den kræsjer ikke! Denne har en helt perfekt creme formula, og den legger seg veldig lett på neglene. Denne kan brukes med bare ett lag, men jeg bruker alltid to lag.

Midnight taupe
coloramaholomadness-034
3 lag
Midnight taupe er en super høstlakk, men hint av brunt og lilla. Dette er også en av favorittene! Den er litt tynn i formulaen, og jeg trengte tre lag med denne. Den var ikke vanskelig å jobbe med, heldigvis. Når lakken tørker blir den veldig skinnende, noe jeg syns er veldig pent. Igjen, dette er en super høstlakk!

Urban turquoise
coloramaholomadness-054
2 lag
Urban turquoise er en veldig «rar» lakk. Dette er en blanding av turkist og grønt, så jeg syns absolutt at navnet passer bra. Hadde litt problemer med å få denne fargekorrekt på bildene! Denne dekker veldig bra på første laget, men jeg bruker to, som alltid.

Pink boom
coloramaholomadness-048
2 lag
Pink boom kom på neglene mine som et smell! Haha, denne sier virkelig BOOM på neglene dine. En veldig klar og sterk rosafarge på denne lakken! Lett å jobbe med, men trengte to lag for at den skulle dekke. Kjempe søt og jentete lakk!

Power red
coloramaholomadness-077
2 lag
Power red er en standard rød lakk, med et hint av jelly til seg. Ganske sheer, og «squishy» når man tar den på neglene. Jeg brukte to lag for å unngå VNL (visible nail line).

Berry Fusion
coloramaholomadness-066
2 lag
Berry fusion er en mørk lilla/rød lakk med magenta/lilla shimmer til seg. Jeg har sett mange slike lakker med samme shimmer i, men har ikke sett en så mørk undertone til den før. Spennende! Veldig lett å legge denne.

Wine shimmer
coloramaholomadness-014
3 lag
Wine shimmer er vel den jeg gledet meg mest til, siden den inneholder holografiskt microglitter! Dette er en mørkerød jelly lakk som er ganske sheer på de to første lagene. Jeg brukte tre lag, men måtte nok brukt ett til om jeg ville få den synlige neglelinjen helt vekk. Denne går jo også an å bruke over en annen lakk i samme farge. Litt dumt at det ikke kommer så mye av microglitteret på neglene som det er i flasken, men det blir en veldig fin effekt!

Jeg må si jeg er imponert over noen av disse lakkene. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente av dem, så ble veldig overrasket å finne flere lakker som kunne dekke med ett lag! Det er ikke akkurat noen helt nye farger jeg aldri har sett før, men jeg syns det var en god start. Lakkene er lette å jobbe med, og børsten er flat, noe jeg liker. Jeg syns også det er en rimelig pris på lakkene!

Det skal komme rundt 4 trendkolleksjoner i året i tillegg til sortimentet de har ute nå! Gleder meg til å se mer fra disse lakkene 😀

Lakkene kan du kjøpe hos blant annet H&M, og koster 49kr.

# Hva syns du om lakkene?
# Har du testet Colorama lakkene?

Produktene er sendt for vurdering.

9 Comments

 1. linalinux

  det va fina färger, inget jag behöver som nästan har 400 lack 😀 men för andra som inte är lika tokiga är dom ju bra 😉
  väldigt fina swatches/bilder, bra jobbat!

  Reply
 2. N.

  Tror jeg nok kommer til å kjøpe Mauve Kiss,Midnight Taupe,Urban Turquoise og Urban Fusion. Midnight Taupe minner litt om Essie Smokin’ Hot,som er en av favorittene mine.

  Reply
 3. Oi, koste de 39 🙂 hvor mye er det i flaskene? ML??:) Jeg har ikke prøvd noen av disse… enda . hihi… en vakker dag 🙂 Flate, som i flate som Isadora ??:) woooow nelly 🙂 pst kan du knipse ett sms av kosten og poste full fart på fb siden din ? pliiis? googler men finner ingen koste bilder…:(

  Reply
 4. Hei igjen, er ikke meningen og mase på deg men vist du husker det så spurte jeg deg i går eller for to dager siden om hvor man finner navnet til fargen på lakken. Så sa du at det varierte, at det noen ganger sto på toppen, noen ganger på bunnen og noen ganger foran men mener du tallet til lakken da? De fleste lakker har jo et tall, men problemet mitt er at jeg ikke finner ut hva de heter. Så har jeg sett overskriftene dine og da skriver du alltid fargen etterpå merket så da lurer jeg bare på hvor du finner den?
  -Igjen, beklager for maset:)

  Reply
 5. Malene

  Hei!
  Sikkert sent å kommentere, men prøver alikevel.

  Hvordan får du til å ha på negelakken så pent? har du noen tips evnt?

  Nå har jeg beti negler i flere år da, så kan vel ha noe med det å gjøre også, siden jeg da ikke har brukt så mye negelakk oppigjennom årene, men kunne liksom tenkt meg å fått på negelakken pent alikvel. heh

  Fine bilder, og bra forklart om negelakken btw 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *