Nails Inc – Coconut brights (spring/summer)

I dag har jeg vår/sommer kolleksjonen til Nails Inc å vise dere. Disse lakkene har vært i salg en stund, men de er fortsatt like fine!

 
NI_CoconutBrights

Klikk på «les mer» for å se swatchene!

I disse lakkene er det puttet i kokosvann «for added hydration». Jeg vet ikke hvordan jeg skal vurdere om det hjelper eller ikke, men fancy er det hvertfall!
NI_PortobelloTerrace
Portobello Terrace
– 2 lag
Den første lakken ut er denne sterke turkise lakken. Jeg elsker turkist, så denne slår godt an hos meg! Formulaen er standard Nails Inc, noe som betyr den er som smør å legge på neglene!

NI_PortobelloTerrace2


NI_SohoGardens
Soho gardens
– 2 lag
Neste ut er denne litt duse babyrosa lakken. Samme formula på denne som den forrige!

NI_SohoGardens2


NI_CharlotteVillas
Charlotte villas
– 2 lag
Dette er en sterk rød lakk som hinter mer mot den oransje siden. Veldig fin om du vil ha noe annet enn den klassiske røde lakken! Denne har også en god formula.

NI_CharlotteVillas2


NI_ChelseaGrove
Chelsea grove
– 2 lag
Til slutt har vi denne sterke rosa lakken som har en del lilla i seg. Dette er en onecoater, selvom jeg alltid bruker 2 lag for å oppnå ordentlig dybde i lakken.

NI_ChelseaGrove2


Lakkene i denne kolleksjonen er veldig passende som vår- og sommerlakker. Min favoritt er den turkise, men jeg syns også den oransjerøde er veldig fin! Alle lakkene har Nails Inc sin fantastiske formula som jeg elsker. Jeg har enda ikke støtt på en lakk i deres nye sortiment som har en dårlig formula!

Alle lakkene kan du kjøpe i butikk hos Vita eller på www.vita.no for 199 kr pr. stk.

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *