NYX – Luscious green (swatch)

Denne lakken har lagt veldig lenge i swatche skuffen min, og endelig dro jeg den frem. Denne fikk jeg av min gode neglelakk venninne Marthe Cecilie som endelig har laget seg en neglelakkblogg! Jeg syns dere burde ta dere en titt på bloggen, hun er allerede kommet godt inn i bloggingen! 😀
Se bloggen hennes HER.

Dette er en grønn/lime metallisk lakk. Kosten er litt kort, men ikke så veldig vanskelig å jobbe med. Denne lakken streker seg litt, som dere kanskje ser på bildet. Liker denne slangegrønne lakken!

saranclinghmtl-108
2 lag

saranclinghmtl-112

# Har du kikket innom Marthe sin blogg?
# Hva syns du om denne lakken?

4 Comments

 1. Amalie

  Hei. Jeg lurte på om du kunne begynne å lage mønster på neglene dine? For i lengden blir det veldig kjedelig med bare swatching. Men jeg elsker bloggen din <3

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Da er nok ikke denne bloggen for deg 🙂 Jeg prøver å komme gjennom alle lakkene mine ved å swatche dem for dere, og det har vært målet mitt helt siden jeg startet.
   Jeg lager sjeldent nail art lenger, men skal prøve meg på noe når det er Halloween 🙂

   Reply
 2. Ååååå skjønneste Ida miiiiiiiiiii 🙂 Tusen takk FOR AT DU LINKER TIL MEG 🙂
  Glede 🙂
  Herlighet denne hadde jeg nesten glemt , haha 🙂 Hvor lenge er det siden ?:) Jøje meg!!
  Syns det er flott at du swatcher Ida, du har fine swatches, delikate negler uten sånn rusk som på mine, å du er så flink å ta bilder, Fortsett som du gjør:) Men nailart er gøy inn i mellom, jeg liker jo det nesten bedre… Ikke alle kan like det samme:)
  hoooohooooiiii – halloween negler er gøy 🙂 Gleder meg til å se hva du finner på 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *