Ott-lite, nye swatches!

I år begynte jeg tidlig med å få julegaver! Jeg har lenge ønsket meg et godt arbeidslys, og noe som funker fint til å ta swatches med når det er mørkt ute. My awesome beauty tipset meg om en Ott-lite hun hadde teste ut, og var veldig fornøyd med!

Jeg satt den opp på ønskelisten min, og ga klar beskjed om at denne ville jeg gjerne ha FØR jul! Ikke lenger etter fikk jeg en stor pakke av mamma og pappa, og til min store glede var det Ott-lite lampen! Jeg var kjapp med å montere den, og ble sinnsykt overrasket over hvor stekt og hvitt lys den hadde! Woow! Jeg har allerede testet å ta litt bilder av swatches under denne lampen, og det ser veldig bra ut!

Sånn ser da altså lampen ut! Dere får beklage den ekstremt rotete pulten min. Heeh 😆
ciateottlite-032

Lampen er kjøpt HER.

Gleder meg til å vise dere swatchene, og høre hva dere syns! 😀

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *