Rosa sløyfe aksjon: Støtt med håndpodukter!

Oktober er måneden for rosa sløyfe aksjonen, der det blir mye snakk om brystkreft og rosa er å se overalt! Jeg er veldig glad for at en helt måned blir dedikert til denne saken, for det står meg nært. Kanskje dere allerede har sett banneret mitt i sidemenyen?
I de fleste butikker kan man kjøpe rosa sløyfer, men det er kanskje litt kjipt å måtte kjøpe sløyfer hvert år, til man ender opp med en haug sløyfer du kanskje ikke så ofte bruker?
Derfor ble jeg kjempe glad når jeg så Oriflame har laget en rosa pakke man kan kjøpe med tre produkter for 99kr, der 20kr går til rosa sløyfe aksjonen. Det er jo veldig fint å kunne kjøpe produkter man faktisk kan få bruk for!
Jeg fikk prøve ut settet, og ble så fornøyd at jeg kjøpte to sett til! Dette er noen flotte julegaver 😀
hexsalgoriflame-017
Her er hva du får for hundre lappen! En håndsåpe, en balm og en håndkrem.

hexsalgoriflame-021
Håndsåpen er veldig frisk og god mot huden. Jeg brukte denne i en uke, og har ikke merket den har tørket ut huden. Den lukter altså ikke kirsebær som jeg trodde med en gang, men det lukter litt mer som kirsebær blomstene. Veldig friskt, og lukten er veldig behagelig.

hexsalgoriflame-023
Håndkremen har blitt min favoritt! Jeg er alltid på utkikk etter gode håndpleie produkter, og denne er utrolig god! Den lukter kjempe friskt og herlig! På håndkremen står det at den inneholder silke proteiner, og orkidé ekstrakter. Denne håndkremen trekker veldig fort inn i huden, og etterlater ikke en oljete og klissete hinne etter den har trukket inn. En perfekt «dagkrem» for hendene. Lett og frisk!

hexsalgoriflame-030
Dette er nok Oriflame sitt merkeprodukt. Jeg kan huske når jeg var mindre, da hadde mamma alltid en slik jeg fikk låne. Og dere, denne gjør UNDERVERKER. Den er rett og slett ett vidunderprodukt i mine øyne. Den blir kvitt tørr og sår hud på null-komma-niks. Jeg påførte denne på leppene mine før jeg la meg, siden jeg hadde ganske såre lepper den dagen. Når jeg våknet opp var de helt myke, og ikke tegn til at de hadde vært såre kvelden før. Denne passer også perfekt som en neglebåndskrem. Den inneholder ingen lukt, så det kan nok flere like. Dette er en sikker vinner!

Om du også ble fristet til å kjøpe disse produktene for en billig penge, der noen av kronene går til rosa sløyfe aksjonen, anbefaler jeg deg til å kjøpe!
Du kan enten kjøpe settet via nettsidene til Oriflame, eller du kan be en Oriflame konsulent i ditt nærområde å bestille for deg så du kan kjøpe det av henne.

Settet med de tre produktene koster 99kr, der 20kr går til rosa sløyfe aksjonen.
Sjekk ut www.oriflame.no for mer informasjon!

# Har du/skal du støtte rosa sløyfe aksjonen i år? 🙂

Produktene er sendt for vurdering.

3 Comments

  1. Marthe cecilie

    <3 Jeg kjøper alltid sløyfe, men i år vil jeg også lage rosa sløyfe negler 🙂 Desverre fikk vi dette svineriet tett på for noen uker siden, da ett damiliemedlem ble diagnosert og idag har måttet fjerne ett bryst.

    På facebbok skrev hun: Home sweet home, med en pupp mindre, ikke mye å samle på! Jeg er klar til kamp <3

    Sterkt syns jeg <3

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *