TL Design – 10 swatches!

Endelig har jeg fått swatchet alle lakkene jeg fikk og kjøpte på minimanicure kurset hos TL Design! Mange fine lakker her 😀
Bildespam!

Control
saranclinghmtl-152
2 lag
Control er en mørk sjokoladebrun lakk med masse fint brunt shimmer i seg. Jeg syns denne var utrolig fin! Dette er en kjempefin høst lakk! Lett å legge, og dekker perfekt på 2 lag.

saranclinghmtl-155

Power
saranclinghmtl-122
2 lag
Power er en dyp lilla lakk med shimmer, og glitter. Jeg har et litt elsk/hat forhold til denne; for fargen er så fin! Det eneste som ødelegger litt er hvor klumpete den ser ut; på grunn av glitteret. Men dette lar seg løse av en god og tykk topcoat som f.eks Seche Vite. Denne tørker også veldig fort! Litt vanskelig å jobbe med desverre, men den dekker på 2 lag.

saranclinghmtl-129

Flere swatches under kuttet! 😀

Naughty
ffnuggtrom-189
2 lag
Naughty var en lakk jeg bare måtte kjøpe med meg. Dette er en mørk bla lakk med glassflecks og shimmer. Jeg hadde denne som en full manikyr, og klarte ikke å se bort fra neglene mine. Ihhk, den er så fin! Denne dekker også veldig greit på to lag.

Superior
saranclinghmtl-194
2 lag
Superior er en dyp bringebær farget lakk. Denne er også pen til høsten, siden den er såpass dyp og mørk i fargen. Denne dekker veldig bra på andre laget!

Smart
saranclinghmtl-158
2 lag
Smart er en nude lakk med litt sølvshimmer. Denne syns jeg er veldig unik, og veldig fin! En rolig lakk, som har det lille ekstra. Den passer også veldig bra til hudtonen min! Denne var lett å legge, og jeg trengte bare to lag.

Curious
saranclinghmtl-174
2 lag
Curious er en lys champagne/beige frost. Denne streket seg litt når jeg la den, men ellers lett å jobbe med.

Feminine
saranclinghmtl-168
2 lag
Feminine er en lys fersken/nude lakk med sølv shimmer. Denne kræsjet helt med hudtonen min, og passet ikke hendene mine i det hele tatt. Men denne er lett å jobbe med, og jeg brukte to lag.

Summer
saranclinghmtl-146
3 lag
Summer er også en av de jeg kjøpte med meg, for jeg er alltid på utkikk etter den perfekte pastell gule lakken. Jeg hadde håpt at denne skulle dekke på 2 lag, og at den skulle være lett å jobbe med; men denne er akkurat som alle andre pastell gule lakker. Vanskelig å jobbe med, dekker dårlig; og trenger minst 3 lag. Litt skuffet, selvom det er en kjempe fin farge!

Promising
saranclinghmtl-181
2 lag
Promising er en lys hvit frost lakk med et lilla hint til seg. Lakken legger seg strekete som de fleste frost lakker gjør. Denne var også ganske tynn, så selv ved to lag kan man se neglelinjen min.

Apprentice
saranclinghmtl-184
2 lag
Apprentice er også en frost lakk, men denne er hvit/sølv med sølvglitter. Denne legger seg også strekete, men ikke så ille som den forrige. Denne var også ganske tynn, så 3 lag hadde kanskje sett bedre ut. Heldigvis er glitteret såpass smått at det ikke ødelegger lakken. Det ser ikke så klumpete ut, sånn som Power-lakken jeg viste tidligere i innlegget.

# Hvilke lakker likte du best?

12 Comments

  1. Normale mennesker går på nettet for å se på pornografi, jeg går på nettet for å se på neglelakk! Så flotte lakker, mange jeg absolutt kunne tenke meg å få til samlingen! Kjører dog strengt budsjett, så blir nok ikke med det første, selv om jeg seriøst vurderer noen dager uten mat for Naughty, Superior og Controll!

    Reply
  2. Anne Marie

    Har et tips til pastellgul neglelakk: isadora sin mellow yellow. Dekker på to lag og er i min mening perfekt pastellgul. Det er litt skimmer i den, men mer i flasken enn på neglen.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *