Vurdering: Nye TL SPA produkter!

Idag tenkte jeg å vise dere noen av de helt nye SPA produktene til TL Design! Noen av produktene er veldig bra, mens andre ikke er fullt så bra.. Vurdering av alle produktene kommer under kuttet!
pakkerpakker-006


Håndkrem – 149 kr
Tenkte jeg først skulle vise dere min favoritt; nemmelig den nye håndkremen! Dette er den samme formulaen til den gamle håndkremen, men med ny lukt, pakningsdesign og farge! (Ja, denne har en farge på seg!)
floamspa-075

Som dere ser under, så er denne litt brun i fargen, men ingen grunn til å bekymre seg. Denne etterlater heldigvis ingen farge på huden! Grunnen til at den er brun i fargen er fordi den inneholder naturlige fargestoffer.
floamspa-013

Her har jeg lagt den gamle og den nye pakningen ved siden av hverandre. Den gamle øverst, og den nyeste nederst. Personlig liker jeg det nye designet mye bedre! Det ser mer eksklusivt ut, og den virker ikke så «stor og klumpete» som den gamle. Liker!
floamspa-077
Jeg la også merke til at den nye håndkremen er fyllt helt opp til toppen, noe jeg husker at den gamle ikke var. Der var det en del tomrom fra før..

Her har jeg sammenlignet både den nye og den gamle. Har smørt litt av dem ut på hånden, så dere kan se at den brune kremen ikke etterlater farge.
floamspa-020
Det er to faktorer jeg virkelig ELSKER med den nye håndkremen.
Nummer 1: Den absorberes SUPER kjapt! Dette er den eneste håndkremen jeg har opplevd som tørker inn i huden på 5 minutter. Den er helt fantastisk! Når den har tørket inn, etterlater den huden silkemyk, det er helt villt! Jeg pleier å sluntre unna på håndkremen *shameonme*, men med denne så er det ingen problem siden den trekker så fort inn!
Nummer 2: Lukten er heeelt fantastisk! Husker dere at jeg sa at den gamle håndkremen luktet litt «bestemor aktig»? Vel, den nye håndkremen lukter som body butteret deres, en helt nydelig lukt av melk og honning!

Kan denne håndkremen bli bedre på noe vis? Min mening er nei; nå er den perfekt! Lukten, absorberings evnen og designet.. Alt er som det skal!

Body lotion – 195 kr
Så, over til noe nytt i serien; body lotion!
floamspa-080
Før hadde TL Design bare body butteren i serien, men nå har de kommet ut med en vanlig body lotion. Jeg vet ikke helt hva som er forskjellen med innholdet, men pakningsdesignet er hvertfall forskjellig. Body lotionen kommer i en pumpeflaske, noe jeg liker veldig godt. Jeg syns det er lett å porsjonere mengden som kommer ut, og det blir ikke så «grisete» som det ofte gjør med krukker. Body lotionen kommer i to forskjellige lukter, refreshing sensual og luxury silk som jeg har testet.

floamspa-032
Lotionen er luftig og lett, og trekker fort inn i huden. Vil anbefale å ikke ha altfor mye på huden, for da tar det lengre tid før produktet absorberes inn i huden. Lukten på denne er veldig frisk, og lukten holder seg lenge. Denne likte jeg!
Body scrub – 225 kr
floamspa-090
Denne skrubben var jeg veldig spent på. Jeg har prøvd den forrige skrubben som etterlot huden peelet og myk! Denne nye skrubben har en innebygd «lotion» som man kan massere inn etter man har skylt vekk skrubbesaltet. Spennende..

floamspa-037
Man skal påføre skrubben over fuktet hud, også skal den masseres inn.

floamspa-045
Her har jeg massert inn saltet. Jeg opplevde at man må tilføre mer vann etterhvert som man masserer og påfører med skrubb, for ellers blir produktet liggende igjen på huden i «inntørkede» mengder. Så masse vann må til så du får en smooth applikasjon!

floamspa-047
Her har jeg skylt vekk alt saltet, og som du ser blir det en hvit hinne igjen med lotion. Denne lotionen syns jeg var vanskelig å massere inn i huden, for jeg følte ikke at den trakk seg noe særlig mer inn. Etter jeg hadde skylt huden, lå det jo vanndråper igjen på huden, og det gjorde det vanskelig å massere produktet. Jeg pleier å vaske bort lotionen, siden den ikke ville trekke inn så godt.
Denne skrubb-lotionen var ikke helt min greie, selvom jeg liker hvor grovt saltet er. Personlig foretrekker jeg den gamle skrubben, som kun var skrubb, og ikke noe mer.

 

Massasje gel – 225 kr
floamspa-089
Her har vi noe helt nytt i spa serien, nemmelig en massasje gele. Denne geleen er veldig drøy i bruk, og man kan bruke den over fuktig hud, så man får mer ut av produktet.

floamspa-062
Noe av det første jeg vil kommentere er selve krukken. Det var nesten umulig å porsjonere geleen riktig, og det ble bare klin og søl når jeg skulle få det ut av krukken. Dette produktet skulle heller vært i en pumpeflaske som body lotionen, for dette ble bare gris.. På bildet kan dere se hvor mye jeg fikk på hånden, og hvor grisete det ser ut.

Geleen er veldig tykk og seig (kan minne om en blanding av gele og olje), men når man tilfører litt vann ser den sånn ut etter den har blitt massert inn:
floamspa-063
På krukken står det at etter man har massert og skylt den av, skal den ikke legge seg som en oljete hinne. Hmm, det gjorde den hvertfall på meg. Jeg prøvde så godt jeg kunne å skrubbe geleen av, så den ikke skulle legge seg på huden som en olje. Jeg fikk rett og slett ikke denne oljen til å være helt på min side! Nå skal det også sies at jeg ikke er særlig glad i oljete produkter, så om denne funker bedre for deg kan godt være!
Jeg er litt usikker på hvordan man skal bruke denne geleen. Skal man bruke den i dusjen, eller skal man bruke den til å massere andre med? Jeg syns også det er litt tungvindt at den nesten må blandes med vann siden den er så tykk, for om denne skal brukes til å masseres inn utenom dusjen kan det være vanskelig om man ikke har vann tilgjengelig.

 

Sanse åpner – 229 kr
Det siste produktet er også ett helt nytt produkt; en sanse åpner!
floamspa-084
Denne sanse åpneren skal man massere inn på tinngene, bak ørene og i nakken. Produktet skal få deg avslappet og den skal åpne sansene dine.

floamspa-069
Jeg var veldig spent på hvordan denne kom til å funke, om den faktisk klarte å få meg mer avslappet og kanskje også åpne sansene mine. Etter at jeg hadde massert den inn på tinningene merket jeg en mentol følelse, der det på en måte iser på huden. Når det kommer luft på produktet du har massert inn, blir det kalt, og det føles ut som det svir litt. Jeg la også merke til at hvis du masserer denne inn for nærme øynene er det stor sjanse for at øynene dine begynner å renne litt. Prøvd å hold produktet nærmest hårfestet, og ikke så nærme øynene.
Jeg opplevde ikke en veldig stor endring når jeg brukte kremen, for jeg ble ikke mer avslappet og jeg følte heller ikke at sansene mine åpnet seg. Haha, kanskje dette er et mer «heeling produkt»? Sånn at om man tror det vil funke; så funker det? Jeg kan tenke meg at denne kremen er best å påføre når man foreksempel har vondt i hodet, for det «iser» litt, og det tror jeg kan være godt da. Dette er nok ikke en mirakel-kur, men jeg syns det var litt godt å ha kremen i nakken faktisk.

# Har du prøvd noen av de nye TL Spa produktene?

4 Comments

  1. Som en kommentar til håndkremen, jeg har faktisk kjøpt en håndkrem som høres helt ut sånn som du beskriver denne 🙂 Vel, bortsett fra lukten..
    Ble SÅ overrasket da jeg prøvde den..
    Det er Eucerin – Repair Hand Creme med 5% Kerbamid.. 🙂

    Å den der Sanse Åpner kremen er sikkert bra hvis man er stresset eller har vondt i muskler osv.. Hørtes nesten litt ut som en slags Tigerbalsam.. ^^

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *