Vurdering: Stamping lakk fra Bornprettystore

Idag skal vi se litt nærmere på disse stamping lakkene til Bornprettystore!
mildhpress-011

Les mer under kuttet!

Jeg har drøyet dette innlegget veldig lenge nå, men NÅ må jeg bare poste det!

Disse stamping lakkene kommer i 5ml flasker. I dette settet kommer det med fargene sort, blå, rød, gul og hvit.
Settet med lakkene koster $6.93 (ca 40kr). Ved å bruke rabattkoden: IDAW21 får du 5% avslag!
Stamping lakkene får du kjøpt HER.

henneogmauritz-065
La oss starte med den sorte! Denne er jeg veldig overrasket over, for jeg var redd den skulle ende opp grå/svak sort. Men denne er opak og veldig bra!

henneogmauritz-069
Den blå endte opp mye lysere enn den er i flasken. Liten bummer, men fargen er fin den!

henneogmauritz-074
Jeg syns også den røde ble litt lysere enn i flasken, men den stempler bra. (Haha, beklager sloppy stamping!)

hmisadora-047
Her er den hvite! Denne skulle jeg ønske var biiittelitt mer opak så den sier POW! Den stempler bra, men som sagt; den kunne gjerne vært enda mer opak.

hmisadora-050
Her har vi den siste lakken; gul. Urk. Denne likte jeg ikke i det hele tatt. Over sort ser den grønn ut, og om du får noe rundt neglene som du ofte gjør ved stamping, så smitter den og setter seg fast i huden. Nesten umulig å fjerne..

Overall: Jeg er fornøyd, om man ser bort i fra den gule. Noe annet jeg syns er litt dumt er at flaskene er kjempe små, og når man stamper går det ofte litt mye lakk med.
En annen ting jeg syns var litt rart, var at disse lakkene ikke luktet neglelakk, og det kan faktisk godt tenkes at dette er akryl maling. Ja, faktisk. Men samtidig lukter de litt svakt neglelakk, så jeg vet ikke helt..

Stamping lakkene får du kjøpt HER.

3 Comments

 1. Haha, begynte å lure på om noe veldig feil hadde skjedd på bildet der du holdt den gule lakken, men så leste jeg 😛

  Huff.. 😛

  Men det ble stilig =) Syns Blå ble finest =) Var en veldig fin blåfarge i forhold til det man ser på flasken =)

  Reply
 2. Astrid

  Huff, kjøpte disse lakkene etter jeg så innlegget og de kom i posten igår. Jeg ble skikkelig skuffet fordi det fulgte jo ikke med mønster. Så nå sitter jeg med fem stygge lakker og klør meg i hodet hehe. Hvordan i alle dager får man laget mønster på neglene som du har her? Mulig å lage et innlegg med how-to og noen linker til hvor man får kjøpt det?

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *