Årets Halloween negler!

En ting jeg har bestemt meg for er at jeg SKAL fortsette å lage nail art på Halloween. Jeg elsker litt creepy og ekle ting, så jeg må si dette passer meg perfekt. Jeg er jo vanligvis kjempe kjedelig som nesten aldri lager noe gøy, men nå bare måtte jeg frem med akryl malingen! Ja, jeg brukte vanlig akryl maling på disse neglene. Det er mye mye lettere å jobbe med enn vanlig lakk, for det blir seigt og vanskelig å jobbe med etter en stund. Akryl kan du vanne ut og få den «perfekte» konsistensen med! Anbefales til nail art 😀

I år ble det altså skjelett negler! Jeg liker de, selvom de ser litt bedre ut i virkeligheten.. Og fra litt avstand. Har blitt litt sløv i de «kunstneriske» hendene mine, så linjene ble ikke så jevne som jeg hadde håpt på..
halloween-019

halloween-013

Om du også har laget noen Halloween negler, vil jeg anbefale å sende de inn HER.
Du kan vinne 8 selvlysende lakker! 😀

# Hva har du på neglene i kveld?

7 Comments

  1. Utrolig stilig! Ikke skjønner jeg hvordan dere får til å lage forskjellige mønster på neglene deres! Det må da være vanskelig! Spesielt å legge lakken på hånden du normalt skriver/tegner med?! Uansett, som jeg sa; utrolig stilig. Mine negler er røde i dag.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *