Bornprettystore: 12 hex glitter krukker

I det siste har jeg sett hex glitter over alt! Jeg har sett så mange fine designer med glitteret, at jeg tenkte jeg kunne teste det litt selv. Jeg fikk et sett med 12 krukker med glitter i av bornprettystore, så her er en liten vurdering! 🙂

Pakken inneholder altså 12 krukker med glitter, og alle fargene er under. Jeg syns det er bra at de har inkludert de to viktigste fargene, nemmelig sølv og gull. For meg mangler det sorte hex glitter, men det er ikke så ofte man ser uansett..
bornpurrdy-028

Til en pris på $6.45 (ca. 37kr) syns jeg ikke det er galt i det hele tatt, for disse krukkene inneholder MYE glitter! Du kommer hvertfall ikke til å gå tom med det første 🙂
Jeg tok noen closeup bilder av glitteret, se så fint! 😀

bornpurrdy-103

bornpurrdy-100

bornpurrdy-097

Her har jeg prøvd meg på et lite «design», men merker jeg har blitt rusten på akkurat dette området 😆
Er veldig lenge siden jeg har testet nail art, noe jeg burde bli flinkere til!
Lakken jeg brukte er Essie – Essie – Lapiz og luxury.
hexsalgoriflame-006

Glitteret kan du kjøpe HER, og koster $6.45.
Bruk rabattkoden min IDAW21, så får du 10% avslag! 😀

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *