Depend: Holografiske lakker!

Sent i fjor leste jeg om en svensk neglelakkblogger som hadde vært på en lansering med Depend, og hun hadde fått høre at Depend skulle i år komme med noen holografiske lakker.
Og jammen snakket de sant!

Om 2 uker (kan ta lengre tid til Norge) kommer 12 holografiske lakker ut i butikken!
Disse kommer til å koste 49kr pr stk, noe jeg syns er latterlig. Det er 5ml i disse flaskene, og jeg leste på facebook siden til depend at disse dekker på 2-3 lag.
Med andre ord: dette er omtrent som gull på flaske. Om man bruker disse flere ganger, kommer de til å bli brukt opp fort, siden man trenger så mange lag med dem.
Jeg syns jo til og med de tar seg overbetalt for 25kr flasken. Skulle ønske de heller kunne lage noen nye flasker med litt mer innhold i til samme pris..

Jeg har kjempe lyst til hele kolleksjonen; men nekter å betalte nesten 600kr!
Om jeg absolutt skal ha noen av disse blir det nok bare den grønne. Jeg har ingen grønne hololakker fra før, og det hadde jo vært gøy å teste dem selvom de koster altfor mye.

Noe annet nytt er at disse har navn! Jeg håper at de fortsetter med å sette navn på lakkene sine, for det er så mye letter og mye mer gjenkjennelig.

Grey, Sand Grey & Heather Pink

Se resten av lakkene ved å trykke på «continue reading»!


Charm Pink, Plum & Raspberry


Ocean Blue, Steel Blue & Lavender


Denim Blue, Laurel Green & Ocean Green

# Hvilke lakker likte du best?
# Kommer du til å kjøpe noen, når de koster 49kr pr stk?

11 Comments

 1. Jeg syntes fortsatt ikke det er så veldig dyrt. Og jeg har mine mer enn 3-4 ganger hvertfall. Men jeg kommer jo ikke til å kjøpe hele serien, jeg slenger meg på Mypolish, bli vel et par stykker bare.

  Det kan jo også tenkes at jeg ikke syntes det er så dyrt fordi INGEN i området her selger hololakker, så jeg har venta på det lenge:)

  Reply
 2. Manjana

  Eg skjønar ikkje at folk klagar så fælt over prisen – ALT ein kjøper i norske butikkar er dyrt, fordi lønnings- og avgiftsnivået er dyrt. At folk er van med å kjøpe frå utenlandske nettbutikkar som sel 14ml-flasker til 40 kr (pluss 15 kr porto), gjer at ein får eit urealistisk syn på kva ting faktisk kostar. Nettbutikkar treng ikkje å ha folk ståande i kassa, og eg tippar at dei som pakkar varene på t.d. transdesign ikkje har 140 kr/t.

  Dessutan plar hololakkar å vera dyrare, f.eks. Ludurana til 80 kr, Glittergal til 84 kr, A England 80 kr (Alt inkl. frakt), noko som gjer ein ml-pris på hhv. 10 kr/ml, 9,3 kr/ml og 6,1 kr/ml. Til samanlikning kostar Depend Holo 10kr/ml, altså ikkje ekstremt mykje dyrare – og det når han selgast over disk i verdas dyraste land. Så slutt å sutre, folkens.

  Reply
 3. tori

  Koster ikke isadora 89 for 6 ml da? Eller er det ni? Uansett, som hun her sier at det er noe annet for dere som er vant å kjøpe fra utlandet…

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *