Essie spa håndkrem & scrub

I dag har jeg 3 nye produkter å vise frem til dere! Jeg har som regel bare swatches på bloggen, men i dag har jeg noen behandlingsprodukter for hender og negler 😀 Disse produktene har nettopp kommet inn i hyllene i diverse butikker, så de er ganske nye.

Først har jeg disse to spa produktene til Essie! Jeg har prøvd disse en stund nå, og jeg er veldig fornøyd! Jeg er desverre veldig dårlig på å beskrive lukt, så jeg tror det er bedre at du lukter på dem i butikken, enn at jeg villeder deg, haha! Lukten har hvertfall «grodd» veldig på meg, og nå syns jeg de lukter kjempedigg!
Håndkremen er veldig lett, og drøy i bruk. Den trekker veldig kjapt inn i huden, og den føles ikke oljete etter den er trukket inn. Et tips er å bruke for lite enn for mye når du bruker håndkrem. Da slipper du at den trekker sent inn, og føles fet. En liten ert er nok til begge hender!

Håndskrubben inneholder veldig fine korn som er med på å skrubbe vekk døde hudceller, og det hjelper på blodsirkulasjonen. Denne har mer eller mindre samme lukt som håndkremen, og derfor passer disse veldig bra sammen. Skrubben etterlater silkemyke babyhender, og de føles enda mykere ut når du tilfører litt håndkrem også. Jeg er veldig fornøyd! 😀

prod-003

Det tredje produktet er denne underlakken som skal hjelpe neglene til å bli hvitere. Denne passer veldig bra til dere som sliter med misfarging av neglene. Jeg har desverre ikke fått testet denne enda, siden jeg ikke har spesielt misfargede negler. Men, som jeg har erfaring med, så er Essie sine behandlingslakker utrolig gode! Min favoritt underlakk er Essie sin «help me grow» som jeg har skrevet om før HER.

Her er litt av teksten som følger med Brilliant Service:
«essie har latt seg inspirere av tannblekningsteknoligi i utviklingen av produktet – og har utviklet en ekslusiv peroksid-basert formel. Peroksid har en blekende effekt og den trekker seg ned i neglene og starter en oksideringsprosess som ødelegger misfargingen.
Påfør Brilliant Service på rene negler. Påfør lag nr to etter 24 timer. Gjenta rutinen til du føler fargen har trukket seg ut av neglene, i opptil 14 dager om nødvendig.»

Jeg skal definitivt prøve denne når neglene mine blir misfarget! 😀

prod-008

Produktene får du kjøpt hos Vita for øyeblikket, men jeg tror de skal bli tatt inn flere steder også der de selger Essie! Her er prisene på produktene: Starter Scrub 149,- Many Many Mani 119,- Brilliant Service 149,-.

# Er det noen av disse produktene du fikk lyst på?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *