Litt nytt: Utlandet og H&M

Da var det plutselig blitt enda mer å vise dere! Jeg er super spent på disse lakkene jeg viser i dette innlegget, spessielt de på det første bildet som Sophie og Stine Marie kjøpte for meg i utlandet!
Mange spesial lakker her, som blant annet flakies, duochrome og holografisk! Fikk til og med tak på en lakk som bytter farge når man ta overlakk over den!
Se så fine de er!
barrymcatricehm-020

Jeg var også innom H&M i går, og fikk plukket med meg noen nyheter.
barrymcatricehm-023

# Hvilke lakker likte du best?
# Hvilke lakker vil du se swatches av først?

5 Comments

  1. Henriette

    Har selv Essence sin flakies top coat og den er helt nydelig! Jeg klarte personlig ikke å ta øynene fra neglene! Gled deg! Gleder meg til en swatch av denne!

    Reply
  2. Nr 4 fra venstre på første bildet synes jeg så innmari fin ut, alle så fine ut men var den jeg la merke til med det samme, og den H&M lakken med blått i seg. Er så misunnerlig, H&M er så dårlig til å ta inn nyheter her :/

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *