Nails Inc – Gel effect (13 swatches)

I dag har jeg hele 13 nye gel effect lakker fra Nails Inc til dere! Her er litt av hvert, både sterke og klare farger, men også noen nedtonede nudes! Gel Effect lakkene skal tørke like glansfult som gelelakker gjør. Les i innlegget mitt hvordan jeg opplevde dem!
nailsincGE

 

 

For å se swatchene, trykk på «read more»!

Disse lakkene funker ikke som de vanlige gellakkene gjør, som men de skal gi samme glansfulle uttrykk som gelelakkene gjør! Uansett, så måtte jeg teste om de sitter like godt som de nye gellakkene gjør!
Jeg har sålangt kun fått testet ut to av disse lakkene, med veldig forskjellig sluttresultat. Den første jeg prøvde, var den jeg har lagt ut første swatch av, nemmelig den gule «seven dials». Jeg brukte Nails Inc Nail kale underlakken, og Nails Inc speed dry overlakk. Skuffende nok, satt lakken kun på i 3 dager. Jeg prøvde igjen med den turkise «queens gardens», bare da byttet jeg ut med over- og underlakkene jeg bruker til vanlig. Da brukte jeg underlakken Essie Help me grow, og HK girl topcoat. Da satt lakken i 6 dager uten å chippe! Det kan selvfølgelig være bare forskjell på selve lakkene, men min teori er at de sitter bedre med andre under- og overlakker!

På nettsiden til Nails Inc, står det at disse lakkene skal «create an ultra glossy, high shine gel effect finish without UV light or soak off». Så betyr det at disse lakkene egentlig bare tørker mer glansfult enn de andre lakkene deres? Vel, jeg har hvertfall fått en av lakkene til å holde i 6 dager, så jeg vil si de sitter temmelig bra også. Men, er det verdt 200 kr? Det er opp til dere å bestemme!

Uansett, over til lakkene! 😀

LDNI-164
Seven dials – 2 lag
Den første er denne gule lakken, som blir litt mer knæsj på neglene enn den er i flasken. Jeg har noen lakker som er enda litt mer knæsje enn denne, så den er litt nedtonet og dus i forhold. Lakken er overraskene lett å legge til å være en gul lakk, og den dekker på 2 lag!


 

LDNI-175
Chiltern Street – 2 lag
Neste ut er denne lyse babyrosa lakken. Denne er veldig lett å jobbe med, og dekker på 2 lag. Ikke helt «min» lakk, men fortsatt veldig fin!


 

LDNI-181
Lexington Gardens – 2 lag
Dette er en litt mørkere lilla lakk, litt dus, ikke så klar i fargene. Denner er kjempefin! Lakken er lett å jobbe med, og dekker på 2 lag.


 

LDNI-187
Regents Place – 2 lag
Dette er en lyseblå/kornblå (periwinkle) lakk, og den er så fin! Den er lett å legge, og dekker på 2 lag!


 

LDNI-189
Quees gardens – 2 lag
Dette er av de andre lakkene jeg testet, en sterk turkis lakk! Denne er utrolig fin, og passer veldig fint nå som sommeren kommer! Lett å jobbe med, og dekker på 2 lag!


 

LDNI-197
Baker Street – 2 lag
Dette er den kjente Nails Inc lakken, Baker Street som er en dyp, klar blå lakk. Den eneste forskjellen i useende på denne, og den «vanlige» lakken er at denne tørker mye mer glansfult, der den andre tørker litt mer matt. Ellers er den veldig lett å legge, og dekker på 2 lag!


 

LDNI-199
Kensington Passage – 2 lag
Dette er en blanding mellom rosa og oransje, som danner en korallfarget lakk. Denne dekker veldig bra, og trenger bare 2 lag!


 

LDNI-208
Covent garden place – 2 lag
Dette er en sterk rosa som har en del rødt i seg. Denne dekker også veldig bra, og man trenger bare 2 lag.


 

LDNI-213
Beaufort Street – 2 lag
Dette er en mørkere rød, men som inneholder litt rosatoner. Denne dekker også på 2 lag.


 

LDNI-217
Mayfair Lane – 2 lag
Over til de litt mer nude lakkene, her er Mayfair Lane som er en lys nude med rosatoner. Denne kan du også få kjøpt i vanlig lakk. Dekker fint, og legger seg på 2 lag.


 

LDNI-224
Colville Mews – 2 lag
Neste er denne nude lakken med litt gultoner i seg. Denne dekker fint på 2 lag!


 

LDNI-231
Porchester Square – 2 lag
Nest siste lakken ut er denne grå lakken med en bruntone til seg. Denne kan du også få kjøpt i vanlig lakk! Dekker bra, og trenger bare 2 lag.


 

LDNI-239
Hyde Park Place – 2 lag
Sist ut har jeg denne grå lakken som er preget av en blåtone. Veldig lett å jobbe med, og dekker på 2 lag!

Jeg må bare fortsette å bøye meg for Nails Inc lakkene sine formulaer, for disse bare fortsetter å imponere! Lakkene er så utrolig lette å legge, og dekker så utrolig bra på bare 2 lag at jeg kan ikke annet enn å smile! Nails Inc har virkelig nailet creme formulaen! 😀 Det må også sies at disse tørker veldig glansfulle uten overlakk, sånn som de sier!

Lakkene kan du kjøpe HER eller i Vita sine butikker for 199,-.
NB! Vita har 20% salg på alle Nails Inc lakkene, så Gel Effect lakkene koster nå 160,-! 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *