Nails Inc – Nailkale kolleksjon

I dag har jeg Nails Inc’s Nailkale kolleksjon, som er formulert på kål! Hvor morsomt er ikke det? Kål inneholder store mengder med A, C og K vitaminer som hjelper på kreatinproduksjonen i neglen, og gjør det derfor bra for neglene å ha på disse lakkene! Jeg hadde kanskje trodd lakkene kom til å lukte annerledes, men det gjør de altså ikke. De lukter som helt vanlig neglelakk.

Jeg har blitt en stor tilhenger av Nails Inc lakkene, siden hver eneste lakk har en fantastisk formula, og jeg har ikke opplevd noen dårlige lakker av den nye typen. Jeg virkelig DIGGER Nails Inc! De er litt dyre, men absolutt verdt det om du finner en farge du liker ekstra godt.

 

nailsinc3

 

Klikk på «read more» for å se alle swatchene!

nailsincbarrym-014
Superfood base coat – 1 lag
For å gi en god vurdering av en underlakk, syns jeg det er viktig å ha testet den ut flere ganger, og brukt den som sin faste. Jeg har kun prøvd denne en gang, så det er vanskelig for meg å gi en helhetlig vurdering av dette produktet. Men etter den ene gangen jeg brukte den, satt lakken veldig godt uten å flasse av spesielt tidlig. Den har gitt meg et veldig godt førsteinntrykk! Underlakken inneholder ekstrakt av aloe vera, sitron, ginseng, granateple og drue, som skal hjelpe på å pleie, revitalisere og lysne neglen.


 

nailsincbarrym-007
Bright street illuminator – 2 lag
Dette er en lakk jeg tror de fleste som sjeldent bruker lakk kommer til å like! Dette er en melkehvit lakk som inneholder blått microshimmer. Dette er med på å gjøre det rosa i neglen mer rosa, mens det hvite blir hvitere. Denne vil også funke veldig bra om du har litt misfargede negler, når denne «korrigerer» fargene på neglen. Denne kan enten brukes ved ett, eller to lag, som jeg har gjort. Denne kan også brukes over en annen lakk, for å gjøre den litt mer «tåkete» med et blått shimmer. Det kan være litt vanskelig å få lakken jevn med bare ett lag, så det beste er å bruke denne for seg selv.


 

nailsincbarrym-017
Mayfair lane – 2 lag
Dette er en lys pudderrosa creme lakk. Dette er en utrolig fin lakk som passer veldig godt om du vil ha noe veldig rent og classy på neglene. Formulaen på denne er helt fantastisk, er utrolig enkel å legge, og dekker nesten med ett lag. Denne liker jeg!


 

nailsincbarrym-031
Montpelier walk – 2 lag
Neste ut er denne nude/beige lakken. Denne er nok litt for brun for min smak og hudtone. Lakken var uansett veldig enkel å jobbe med, og dekket fint på 2 lag.


 

nailsincbarrym-036
Bruton mews – 2 lag
Her er min favoritt fra kolleksjonen, nemmelig denne helt nydelige mørke grønne creme lakken. Er den ikke fin?! Formulaen på denne er helt fantastisk i tillegg! Den er lett å jobbe med, og dekker nesten på ett lag. Denne elsker jeg!


 

nailsincbarrym-043
Victoria – 2 lag
Siste ut i Nailkale kolleksjonen er denne nydelige dyp morellrøde lakken. Lakken var enkel å jobbe med som alle de andre, og denne dekker fint på 2 lag. Denne er utrolig fin! Jeg elsker sånne fine dype lakker!


 

Lakkene får du kjøpt hos Vita på nett og i butikk for 179 kr!

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *