Priti NYC – 2 swatches og luktfri neglelakkfjerner!

I dag har jeg ikke bare et nytt neglelakkmerke å vise dere, men jeg har fått ny negleform! 😀 Jeg har lenge hatt lyst på klør, og nå hadde jeg endelig fått lange nok negler til å forme dem! Så dette er mine naturlige negler, ikke akryl som jeg har hatt før. Så det kan godt være innleggene mine bytter litt mellom vanlige firkantede negler, og disse klørene, men det er fordi jeg gjorde noen swatches før jeg byttet negleform som jeg ikke har fått postet enda.

 

Men! Over til det jeg skulle vise dere i dag! Priti NYC er et amerikansk merke, som nå har kommet til Norge! Lakkene er veganske og 5-free. De inneholder ingen giftstoffer som formaldehyd, formaldehydrester, toluen, kamfer og dibutyl phtalate. Jeg har 2 lakker fra merket å vise dere i dag, pluss den helt luktfrie lakkfjerneren deres!

 
priti

 

For å se swatchene, trykk på «read more»!

priticndorlyopi-025
Californian lilac – 2 lag
Dette er en helt nydelig mosegrønn lakk med masse fint gullshimmer i. Denne er veldig lett å jobbe med, og trenger bare 2 lag. Børsten er flat, så det er veldig lett å bruke lakken. Ååh, er ikke denne fin?!


 

priticndorlyopi-003
Swan river daisy – 3 lag
Dette er en mørkeblå crelly (blanding av jelly og creme finish) som dekker på 3 lag. Denne var ganske sheer når jeg la den, men om du bruker litt tykke lag, kan den dekke på 2 lag. Den tørker ganske shiny, og er utrolig fin på!


 

priticndorlyopi-040
Til slutt skal jeg vise dere neglelakkfjerneren deres, som kommer i denne lille flasken, eller i serviettform. Fjerneren inneholder ikke aceton, eller andre kjemikaler som stinker lakkfjerner! Den er basert på soya, så den lukter ingenting! Så om familien plages av lakkfjerner lukten, kan denne anbefales! Flasken er ganske liten, og jeg syns ikke den var så veldig drøy i bruk heller. Jeg endte opp med å bruke en bomullspad på hver negl, noe som betyr at jeg måtte helle fra flasken 10 ganger på en manikyr. Fjerneren funker litt som disse bomullspadene som allerede er dynket i fjerner, du må gnikke en del før lakken begynner å fjernes. Etter du har brukt fjerneren, etterlater den litt olje på neglene. Om du skal ha en ny manikyr rett etter du har fjernet med denne lakkfjerneren, burde du bruke en annen lakkfjerner som fjerner oljen. Lakken sitter ikke godt når du ikke har fjernet oljer og fett fra neglen.
Lakkfjernern passer veldig bra for deg som hater stinkende lakkfjernere og har tørre negler og neglebånd, da denne ikke tørker eller skader neglene!


 

Lakkene får du kjøpt HER til 149 kr pr stk. Lakkfjerneren kan du kjøpe HER for 135 kr!

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

4 Comments

  1. Ingrid

    Når jeg har brukt lakkfjerneren har jeg bare vasket neglene godt med såpe etterpå, har ikke trengt å bruke en ekstra fjerner før påføring av neglelakk. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *