Pueen encore stamping plater – 8 in 4!

For en liten stund tilbake lanserte Pueen noen nye stamping plater, og jeg klarte ikke holde meg unna! Med både lønning og bursdagspenger på konto, måtte jeg ha disse! 😀 Jeg har enda ikke fått testet dem, men dere skal få et innlegg likevel av produktet og første inntrykk! 🙂

pueenencore-004
Her er pakken de kommer i! Settet inneholder 4 plater med mønster på begge sider, så det blir totalt 8 sider med mønstre!

For å se på alle mønstrene, klikk på «read more»! 😀

 

Når man åpner opp mappen dukker det opp to lapper med tips og triks! 😀

pueenencore-005
For dere som ikke har stampet før, følger det med en liten bruksanvisning på hvordan man gjør det!

 

pueenencore-006
Det følger også med noen tips som kan være lure å lese gjennom! Det viktigste å få med seg er vel å få av plastikken som beskytter platene. Hver plate er dekket med en tåkete plast som åpnes som en luke av platene (som forøvrig er ganske vanskelig å fjerne uten noe skarpt å skjære av plasten med…), og etter det er det en blå plast som må fjernes. Etter du har fjernet plasten har platene fortsatt litt plast rundt om kantene så de blir beskyttet! Jeg vet det er noen som har fjernet den, og det er også helt lov.

 

pueenencore-034
Jeg har også sammenlignet en vanlig rund Pueen plate (den er fra Pueen 25F settet), med de nye encore platene. De nye platene er 10×10 cm! 🙂

 


Jeg har tatt bilder av alle mønstrene som følger med, enjoy! 😀

pueenencore-009
SE01A


 

pueenencore-012
SE01B


 

pueenencore-013
SE02A


 

pueenencore-017
SE02B


 

pueenencore-020
SE03A


 

pueenencore-023
SE03B


 

pueenencore-025
SE04A


 

pueenencore-028
SE04B


Jeg elsker alle mønstrene, og gleder meg til jeg får tid til å prøve platene! Jeg har ingen slike plater med hele mønstre på fra før av, så det kan bli spennende. Det som er det beste med slike plater må nok være at du kan ha så brede og lange negler du nesten vil, og mønsteret passer fortsatt! Det kommer nok tommelen min til å smile godt av, for den har alltid vært for stor for slike mønstre før. No more! 😀
Platene virker veldig godt innrisset, så det blir nok ingen problem å fange opp mønstert med stamperen.

Platene kjøpte jeg HER, men Norway Nails skal også ta dem inn etterhvert! 😀

Hvilke mønstre likte du best?

7 Comments

  1. Renate

    De ser veldidg kule ut, men er det ikke vanskeligere å «skrape» før du tar på stempel puten, og å rengjøre di? ser for meg det kommer lakk i alle rissene :O

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *