Sation – Ego friendly

I dag skal dere få en skikkelig godsak! Denne er så kul!

Sation la jeg først merke til når Neglelakkmani hadde kjøpt et par, og postet bilde av dem på instagram. Jeg sjekket innom Nailsupplies for å se om jeg fant noen fine, og jeg la fort merke til noen glitterflak lakker de hadde. Jeg bestilte ikke noe, men en god stund etterpå fikk jeg denne lakken av Wenche, og gjett om jeg ble glad! Den er så sinnsykt kul, og annerledes!

Jeg la ego friendly over en dyp lilla/blå base, noe jeg syns ble ganske kult. Denne kan jo også kombineres med andre fargede lakker! Lakken inneholder grønne, hvite og sorte mylar flak, og litt grønt glitter. Ihhk!
Det eneste som er ganske dumt med lakken er at du må riste, vende og rulle den før du skal bruke den.. Alt glitteret ligger i bunnen når den har stått en stund 🙁
dlmisagraecg-198
2 lag over H&M – Notoriously beautiful

# Hva syns du om lakken?

6 Comments

  1. Eva

    Hov, jeg havde slet ikke opdaget at din blog var flyttet, så har ikke set dine seneste indlæg.
    Super fed neglelak! Den ser rigtig cool ud over blå 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *