Tutorial: Pimp Helmeren din!

I dag tenkte jeg å lage en DIY til dere, jeg som gjør så lite sånt her på bloggen, hehe 😀 Jeg har hatt et lite prosjekt på gang i det siste, og mange av dere ble veldig nysgjerrige på hvordan jeg gjorde det, så dere ville ha en tutorial! Dere ønsker, dere får!

Det lille prosjektet mitt har gått ut på å pimpe Helmerene mine med fint scapping papir! Jeg fikk ideen fra Let them have polish, for hun har også pyntet sine Helmere .
La oss komme i gang! 😀

helmerpimp-027
Det du selvfølgelig trenger er pyntet papir, eller scrapping papir om du vil. Jeg kjøpte alt papiret hos Søstrene Grene og betalte ikke mer enn 15 kroner for en hel blokk med papir. Jeg kjøpte også noen som var dobbelsidige til 20 kroner. Jeg eeelsker Søstrene Grene!

Mer etter avsnittet.. 🙂

helmerpimp-022
Andre ting du trenger er dobbeltsidig tape, linjal, stjerne skrutrekker, en penn og en sånn sak man skjærer med.. Lol! 😀 Man kan også bruke saks, men det er mye enklere med en sånn jeg har på bildet.

helmerpimp-032
Det første du trenger å gjøre er å måle opp papiret så det passer til utsiden av skuffen.
Målene er 24,3 x 9,8! Det er viktig å være nøye, ellers får du enten for mye eller for lite papir på skuffen. Husk å merk opp med en penn på hvor langt du skal kutte/klippe!
Mens du har linjalen plassert som på bildet tar du frem kutteren og begynner å kutte til du har den lengden som passer. Husk å ha noe under før du begynner å kutte, ellers kutter du gjennom på bordet..

helmerpimp-003
Her har jeg dradd ut en skuff og tømt den helt. Det er ikke nødvendig, for skuffen kan stå i Helmeren, og du trenger bare ta ut lakkene som står nærmest utsiden av skuffen. Det er også selvfølgelig mye lettere å gjøre dette om du ikke har montert skuffene sammen..

helmerpimp-004
Hvis du allerede har montert skuffene må du skru ut skruene på håndtakene, ellers kan du bare begynner rett på! 🙂

helmerpimp-006
Fest dobbeltsidig tape på en side. Jeg liker best å sette en tape på høyre side, og starte derfra.

helmerpimp-010
Fest papiret på hver tape. Det er lurt å feste en tape først, også feste papiret, også putte på en ny tape, også feste. Ellers kan det være vanskelig å ta av papiret igjen om du ikke har målt opp riktig når du festet papiret.

helmerpimp-013
Jeg pleier å lage hull gjennom papiret når jeg skal feste skruene, for det gjør det litt lettere å finne ut hvor hullene til håndtakene går. Husk å holde en hånd på utsiden av skuffen, så du ikke løsner papiret fra skuffen.

helmerpimp-015
Så er det bare å skru på håndtakene igjen..

helmerpimp-017
Også er du ferdig!… Med en skuff.. Haha 😀

 

Her kan dere se et halvveis ferdig produkt, haha! På bildet har jeg bare festet de to nederste på den høyre skuffen. Jeg måtte ta bilde at alle mens de var hengt opp, så jeg husker hvilket papir som skal på hvilken skuff. Jeg skal oppdatere dere når begge er helt ferdige, men først må jeg få tak på mer dobbeltsidig tape..

opptaksprøve-002

EDIT!
Da var min endelig ferdig, og sånn ble den seende ut! Wooho!
deb-019-2

Lykke til alle dere som skal til å pimpe litt! 😀

# Hva syns du om tutorialen?
# Skal du pimpe din helmer?

7 Comments

  1. Å, skulle ønke du var på WordPress så jeg kunne reblogget dette innlegget 🙂

    Det er skikkelig BRA :)!!! Love it 🙂

    Marte å pønsker ut sitt framtidige Helmer prosjekt i hodet 🙂 Håper det finnes svart og hvitt scrapping papir out there 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *