Litt nytt: Frankrike, gaver og mer!

Jeg hadde litt problemer med å laste inn alle bildene jeg tok i går, siden pcen min er stappfull av filer. Måtte bruke mye tid på å slette saker og ting i går, så innlegget som skulle komme i går; kommer i dag!
På bildet under ser dere alt som jeg har kjøpt og fått de siste ukene, og det ble så mye at jeg måtte dele innlegget!
Trykk på continue reading under bildet for hele innlegget! 🙂
alt-005

Før jeg reiste til Frankrike hadde jeg bestillt masse saker og greier over nettet. Når jeg kom hjem lå det 10 pakker til meg! (Noe var litt andre ting også, men det var mest neglerelaterte saker!)
Så her er alt av pakker og dill jeg har kjøpt og fått!

pakkerpakker-042
Jeg fikk en pakke fra bornprettystore som inneholdt en magnetisk lakk, en magnet og en glitterlakk. Den magnetiske lakken er super fin!

pakkerpakker-040
En veninne av meg var også nettopp i Frankrike, og hadde kjøpt med seg en liten gave siden jeg hadde hatt bursdag og fylte 18 år! Kjempe gøy å få OPI lakker! Hun hadde også kjøpt noen klistremerker og waterdecals, spennende!

pakkerpakker-036
Jeg ble tipset om en side fra Marthe Cecilie der de selger veldig billig neglelakk, så der måtte jeg selvfølgelig ha litt! Alle lakkene, untatt Rimmel og Sally Hansen lakken kostet 31kr. Rimmel lakken kostet 16kr(!!!!) og Sally Hansen lakken kostet 20kr! Ekstremt fornøyd med alle disse, untatt den første til venstre, for den likte jeg ikke helt fargen på.. Kanskje jeg legger den opp til bloggsalget? 🙂
Siden jeg bestillte fra heter www.blushcosmetics.com!

pakkerpakker-034
neglelakkforumet tipset Imperia oss om at Barry M hadde en avslagskode når du kjøpte fra dem, og jeg kunne ikke annet enn å kjøpe litt.. Jeg kjøpte også 3 leppestifter derfra som jeg syns var så kule!
Vet ikke heeelt om jeg fortsatt vil ha den gul/grønne og rosa, så kanskje de også blir lagt opp til salget.
Lakkene er kjøpt på www.barrym.com!

pakkerpakker-031
Så har jeg noen innkjøp fra Frankrike! Bourjois lakkfjerneren har jeg hørt mye bra om, så den måtte jeg plukke med meg! Ikke spessielt billig, tror den kostet rundt 70kr. Denne vurderer jeg å skrive litt om senere, for den har både gode og dårlig sider. Hva sier dere? Håndkremen jeg kjøpte lukter sååå godt! Jeg har hatt en tube med denne før, og brukte den opp super fort. Ååhh, jeg elsker kirsebær lukt.. Tror jeg betalte rundt 50kr for den, så ikke noe spessielt billigere enn i Norge. Jeg kjøpte også noen klistremerker som jeg skal bruke til half moons. Disse kostet va 10kr tror jeg?

pakkerpakker-026
Såå, lakker fra Frankrike! Jeg fikk ikke plukket med meg så mange som jeg hadde håpt på, for det er umulig å dra med seg to gutter inn i butikker der de selger sminke.. Så da ble det kun lakker fra supermarkede som lå rett ved der vi bodde. Bourjois lakkene var heller ikke spessielt billige, de små kostet ca 65kr, og de store høye kostet ca 80kr. Syns det var veldig kult å finne en holografisk glitterlakk på et supermarked! Wohoo!

pakkerpakker-006
Når jeg kom hjem fra Frankrike lå det en hentelapp fra Tone Lise Akademiet. De hadde sendt meg en herlig bursdags presang! Ååh, jeg virkelig elsker spa produktene deres, og det er kjempe gøy å få lov til å teste helt nye produkter! Kunne ikke bedt om en bedre presang fra dere på akademiet, tusen takk! Disse produktene kommer det vurdering på!

pakkerpakker-024
Så til slutt er det et produkt jeg glemte å vise dere før jeg dro, nemmelig en neglebåndskrem som skal gjøre neglene dine sterkere. Har hørt mye bra om denne, så håper jeg ser noen resultater etterhvert, selvom jeg faktisk har ganske sterke negler, etter å ha bruk Essie – Help me grow underlakken. Denne kremen luker HERLIG! Den oser av kirsebær lukt, noe som er det beste jeg vet! Driter nesten litt i om den funker eller ikke, for lukter er så god! Åhh, deilig!
Kremen kjøpte jeg HER.

Det var alt for denne gang! Mirakuløst har jeg faktisk allerede swatchet alle lakkene i denne posten, siden jeg satt i flere timer i går å swatchet. Håper jeg får de opp på bloggen snart!
Om det er noe dere vil se vurdering av, så kommenter det gjerne; så skal jeg se hva jeg får til!

# Hva likte du best?

7 Comments

 1. Ellie

  OPI – Just spotted the lizard er helt magisk. Bruker den hele tiden, også er det ikke veldig negativt at den er dupe av Chanel Peridot heller 🙂 Gleder meg til å se swatches av de nye lakkene dine! 😀

  Reply
 2. Kaija

  Heii:)
  Jeg skal bestille china glaze neglelakk, men jeg vil bare ha «The hunger games» kolleksjonen(capitol colures), så jeg lurte på om du visste om noen butikker eller nettsteder som selger den kolleksjonen??
  Hvet du om noen??
  Hadde blitt veldig veldig glad for hjelp:D
  Kaija<33

  Reply
 3. Marthe Cecilie

  Ida miii 🙂 skjønneste 🙂 gøy at du bestilte derfra 🙂 jeg ser du har kjøpt exposed… Du må skrive hva du syns om disse 🙂 jeg mistenker at det er sinful ColorSync som har skiftet navn …hmmm

  🙂 ellers har du jammen fått mye fint, hjelpe me 🙂 😉

  Gratulere med så mye fint 🙂

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Syns de var helt ok jeg! Tror ikke det er Sinful som har byttet.. Billigmerker på ebay har jo flasker som er prikk like opi :/

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *