Min neglelakksamling + organisering!

Hipp hurra, i dag fyller jeg 20 år! Som et lite bonusinnlegg til dere, skal dere få se samlingen min, og hvordan jeg organiserer lakkene mine! 😀
Her er et bilde av alle lakkene mine, som er plassert i 2 IKEA Helmer skuffeseksjoner! Dette er den ultimate invisteringen til dere som eier mye lakk! Som dere kanskje ser, trenger jeg snart en ny.. Ja, jeg har en god håndfull med neglelakk, det er ikke til å legge skjul på lenger! 😀 Jeg avslører senere i innlegget hvor mange lakker jeg faktisk har.. Hold dere fast!
sam-002

For å se nærmere på alle skuffene, og hvordan de er organisert, trykk på «read more»!

 

samli-001
Den første skuffen inneholder alt fra under- og overlakker, neglehjul og stamping lakker. Tror også det gjemmer seg noen neglebåndsoljer her også..

 

samli-002
Neste skuff er nesten alt nail art tilbehøret mitt. Her har jeg glemt å ta bilde av stamping platene mine, som ligger i en Bundle Monster oppbevaringsperm. Alt småtteri ligger i to små plastikk kurver fra Europris!

 

samli-003
Dette er den aller fineste og organiserte skuffen min! Her er det kun TL Design lakker, sortert etter kolleksjon og randoms! Jeg elsker denne skuffen!

 

samli-010
Her er OPI (og Nicole by OPI) og China Glaze skuffen min, som jeg også har klart å dytte noen TL Design lakker nedi, som jeg ikke fikk plass til i TL skuffen..

 

samli-004
Her er H&M skuffen min (ja, jeg elsker H&M sine lakker!), som også inneholder et par lakker fra Barry M, Mineral Fushion og Gina Tricot!

 

samli-005
En litt random skuff, men her har jeg de fleste teksturlakkene mine fra GOSH, Kicks, Kiko og Perfect. Litt annet er her også, noen fra Misa, Laushine, Chanel, Lynderella, Appeal 4, Coolcos, Orly og Nailstation + litt til.

 

samli-006
Holo skuffen min, som ikke bare inneholder holografiske lakker! Her er det mange forskjellige merker, men de det er mest av er Deborah Lippmann, Essie, Isadora, A-England og Depend.

 

samli-007
Her har jeg en av de ubrukte skuffene mine! Noen av dem er brukte, men ikke swatchet. Så disse skal opp på bloggen en gang i fremtiden.. Mye spennende i denne skuffen! Golden Rose, OPI, China Glaze, Kiko, Barry M og et par andre.

 

samli-008
Her er den andre ubrukte skuffen! Her er det for det meste bare billiglakker som har veeeeeldig lenge ventet på å bli swatchet. Disse er dog ikke første prioritet, siden de er gamle. Skuffen over på swatches først!
Tenk, det er kun disse to skuffene jeg ikke har swatchet. Alt annet ligger på den gamle bloggen min, eller denne! WOAH!

 

samli-009
Her har jeg flest lakker fra Golden Rose, men også noen fra ManGlaze, TL Design (ja, disse får jeg heller ikke plass til i TL skuffen min..), Viva la Diva, MaxFactor og Glam polish.

 

samli-011
Her er også en litt uorganisert skuff som er stappet med flest Linda Johansen lakker, pluss litt fra Catrice, Inglot, Tromborg, Essence pluss et par til.

 

samli-012
Til slutt har jeg denne skuffen, der det faktisk er litt plass igjen! Her har jeg alle nail art lakkene mine, pluss alle lakkene jeg har swatchet og redigert swatches av, men ikke fått opp på bloggen enda. Er enkelt å fly bort i skuffen når jeg skal skrive innlegget for å se på farge og shimmer/glitter!

Så, det store spørsmålet dere sikkert alle lurer på nå; Ida, hvor mange lakker har du egentlig?!
Joda. Ehe. Det skal dere få vite! Jeg måtte telle alle en og en, siden google dokumentet mitt mangler en del oppdateringer, så når jeg hadde tellt alle skuffene, kom jeg til….

946 LAKKER!!

Yep. I’m crazy! 😀

Jeg håper dette var et litt morsomt innlegg for dere, og jeg vil gjerne høre hvor mange lakker DU har! 😀 Slår du min samling?

15 Comments

 1. Det var inte några lack. 😀 Har själv bara strax över 200 även om det lär bli ett antal till innan samlingen är fullständig (tror inte den någonsin kan bli det iof…). 🙂 Grattis på födelsedagen förresten!

  Reply
 2. Anne Lise

  Åhåhå, JA, dette var absolutt moro! 😀
  Jeg kjenner gleden langt inni marg og bein, og den blir bare sterkere for hvert bilde jeg kikker på! Fy søren du har masse snadder! Selv har jeg vel ca. litt over halvparten av det du har, tror jeg (en stund siden jeg har telt), og vurderer snart å kjøpe min første Helmer.. 🙂
  Kan jeg forresten spørre hva du gjør for å få til å merke toppene på hver lakk med farge? Mulig jeg er ‘dum’, men jeg skjønner liksom ikke helt hvordan du får det til siden jo kosten sitter fast under toppa (på de fleste lakker i hvert fall).. 😛

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Hihi, ja, har blitt en god del snadder med årene! 😀
   Jeg bruker en dotting tool, og påfører lakk fra børsten og over på den, også lager en prikk på toppen av dem! 🙂 Ikke vanskeligere enn det!

   Reply
 3. maria johannessen

  Hva er din favorittlakk? Sliter med å finne en som sitter lenge, som dekker godt og som i tillegg ikke koster all verdens 🙂

  Reply
 4. merete

  Gratulerer med vel overstått!! Håper du hadde en super dag, og at du fikk mange nye fine lakker til bursdagen din 😀

  Herlig samling du har!!! Skulle gjerne vært og tafset litt i skuffene dine, hihi. Jeg har ikke så mange i samlingen min enda, ikke telt i det siste men ligger nok rundt 100 😀

  Reply
 5. Å herregud! Jeg ELSKER det! Jeg er nok nødt til å dra på IKEA i nææær fremtid og få meg en sånn skuffeseksjon! Noe av det flotteste jeg har sett! Jeg begynte å ha lakkene mine i 2 plexiglassesker fra Søstrene Grene.. men de er helt fulle.. I tillegg til tre toalettmapper og egentlig utover hele gulvet rundt de tre toalettmappene… Noe må ordnes! Takk for inspirasjonen og tipset!

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *