Zoya – Tickled og bubbly kolleksjon! (4 swatches)

I dag har jeg lakker til dere fra to ganske nye kolleksjoner fra merket Zoya! Kanskje du ikke visste Zoya selges i Norge? Utsalgssteder finner du nederst i innlegget! 😀
Kolleksjonene «Tickled» og «Bubbly» er kolleksjoner som består av creme og glitter lakker, og jeg har fått prøve 2 av hver kolleksjon!

zoya

For å se omtale og swatches, trykk på «read more»!

zoya-004
Wendy – 2 lag
Første lakk ut er denne tyggisrosa creme lakken med røde undertoner fra Tickled kolleksjonen! Lakken var god å legge, men var litt ujevn på første laget. Den jevnet seg ut etter det andre laget! Dette er virkelig en fin sommerlakk som lyser opp!


zoya-015
Rocha – 2 lag
Neste er Rocha som er en rød/oransje lakk som også er i Tickled kolleksjonen! Utrolig sterk farge på denne også, perfekt nå om sommeren! Denne var litt lettere å legge på første laget, men trengte fortsatt to lag for at den skulle dekke.

zoya-018
Rocha har også et skjult sølvshimmer til seg, noe som ikke er synlig på neglene.


zoya-057
Jesy – 4 lag
Jesy er en glitterlakk med oransje base, som er proppet med både irredescent hex glitter og gullshimmer. Lakken er ikke spesielt dekkende, og for å bruke den alene uten å få synlig neglelinje, måtte jeg bruke 4 lag. Men etter så mange lag, ble den jo veldig fin også da? 😀

zoya-020
2 lag over Rocha
Her har jeg lagt Jesy over cremelakken Rocha. Den er super å bruke over andre lakker, siden den ikke er så opak.


zoya-069
Alma – 3 lag
Til slutt har vi Alma som er en nydelig glitterlakk med gul base. Jeg krangler litt med meg selv om den faktisk fremstår gul eller gull, så det får være opp til dere å bestemme! 🙂 Lakken inneholder det samme som den andre glitterlakken, irredescent hex glitter og gullshimmer! Denne var litt mer dekkende enn Jesy siden den inneholder mer gullshimmer, så denne brukte jeg bare 3 lag med.

zoya-037
2 lag over Rocha
Her har jeg lagt Alma over Rocha igjen, her fremstår den litt mer oransje enn den er, på grunn av basen.


Jeg fikk også tak på en sampleplate med alle lakkene fra begge kolleksjonene, kanskje det er noen andre lakker dere liker? 🙂 Navnene på lakkene står i midten av bildet.

zoya2-005
zoya2-002

Dette er faktisk mine aller første Zoya lakker! Jeg elsker å prøve merker jeg ikke har fra før, så disse var ikke et unntak. Er veldig overrasket over god formula på cremelakkene, det liker jeg!

Zoya selges på flere forskjellige salonger og butikker i Norge for 169 kr, og HER er den fulle utsalgslisten! 🙂
Hvilke lakker likte du best? Fant du en favoritt? 🙂
Produktene er sendt for omtale.

4 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *