E.L.F. nail cube – 14 swatches!

I dag har jeg endelig swatches av alle lakkene fra ELF sin nail cube! Dette er den samme kuben med lakk dere kan vinne her på bloggen min! Det er veldig enkelt å bli med, og HER kan du lese hvordan!
nailcube-174

Kuben inneholder altså 14 forskjellige krem, shimmer og glitterlakker! De fleste lakkene har en ganske mørk og dus tone til seg, så disse passer definitiv flott til høsten! Jeg antar de fleste av dere har allerede hamstret inn sterke farger nå til sommeren (sånn som jeg har..), så da kan det jo være greit å ha disse på lager til høsten!

Jeg er veldig imponert over kvaliteten på disse lakkene, for jeg visste ærlig talt ikke hva jeg skulle forvente av dem. Jeg har aldri testet noe fra ELF før, så det var veldig spennende! Jeg ELSKER å prøve nye ting! Mer om kvaliteten av lakkene kommer senere i innlegget 😀

nailcube-008
Jeg er en evig sucker for innpakning av produkter, og jeg må si denne var skikkelig kul! Syns det alltid er gøy når merker prøver noe nytt! Denne får ikke plass i Helmerene min, så jeg må vurdere om jeg skal ta alle fra hverandre, eller la den stå på toppen av skuffeseksjonene.. Hm..

Nok kjas, la oss ta en titt på alle de 14 lakkene! 😀
Trykk på «continue reading» for å se swatchene!

nailcube-025
Smoky brown – 2 lag
Førstemann ut er denne mørkebrune lakken. Den ser ut som sjokolade på neglene mine! Formulaen på denne er veldig god, og den kunne nesten gått som en onecoater. Litt tjukk i konsistensen, men det forhindrer den ikke i å være enkel å jobbe med.

nailcube-034
Taupe of the world – 2 lag
Enda en brun lakk, men denne er et godt hakk lysere og litt dusere. God konsistens, og dekker fint på 2 lag.

nailcube-044
Glamour girl – 2 lag
Dette er en liten luring! Dette er en lys brun lakk med gullflecks. I flasken ser det ut som det er litt flecks, men på neglen blir det mye mer! Denne kler ikke helt meg, men kanskje den kler deg bedre! Litt tjukk i konsistensen, men ikke spesielt vanskelig å legge.

nailcube-058
Blushing beauty – 2 lag
Dette er en shimmerlakk som er en blanding av bronse og gull! Denne kan streke litt, men om du er lett med hånden når du legger lakken, kommer den ikke til å være så brysom. God konsistens, og dekker på 2 lag.

nailcube-068
Red-y or not – 2 lag
Dette er en ganske mørk rød shimmerlakk. Denne kan også streke litt, men det hjelper når lakken har tørket. Måtte ha 2 lag med denne for at den skulle dekke ordentlig.

nailcube-079
Cherry bomb – 2 lag
Dette er en mørk vampy rød lakk! Opptrer litt mørkere på neglene enn i flasken. God konsistens, og dekker på 2 lag!

nailcube-090
Violet velvet – 2 lag
Dette er en mørk lilla shimmerlakk! Denne hadde en helt super formula, og kunne godt blitt brukt som en onecoater!

nailcube-100
Green machine – 2 lag
Dette er en mørk grønn kremlakk! Dette må være en av mine favoritter! Formulaen på denne er også kjempe god, og kunne blitt brukt som en onecoater!

nailcube-113
Sea escape – 2 lag
Dette er en blåshimmeret lakk med sort base! I flasken kan man se at shimmeret bytter mellom å være blå/turkist og lilla, men på neglen er ikke det synlig. Denne kan også brukes som en onecoater!

nailcube-126
Dazzle diva – 2 lag
Dette er kanskje en av de mer spennende lakkene, nemmelig en grå/turkis lakk med lilla shimmer. Denne var veldig vanskelig å ta bilde av! Litt tjukk i konsistensen, og kan være litt vanskelig å jobbe med.

nailcube-137
Misty haze – 2 lag
Dette er en grå lakk som har blå undertoner til seg. God konsistens, men kan virke litt mer sheer enn andre i samlingen.

nailcube-147
Chic confetti – 1 lag over misty haze
Dette er en glitterlakk i blank base. Glitteret har to forskjellige størrelser, og har farger som gull, rosa, sølv, turkis, rødt og grønt. Det kom ganske mye glitter med på børsten, så jeg har kun brukt ett lag.

nailcube-159
Desert haze – 2 lag
Dette er en lys brun lakk som har litt gule undertoner til seg. Jeg ser at denne ikke ble helt fargekorrekt, for den er ikke like gul/grønn som den er på bildene! Kameraet mitt likte visst ikke helt denne.. Denne har hvertfall en god formula, og kan brukes som en onecoater!

nailcube-169
Gold star – 1 lag over desert haze
Til slutt har jeg denne gullglitter lakken i en blank base. To forskjellige størrelser på glitteret i denne også, og det kommer mye glitter med på børsten.

Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på disse, de fleste var så dekkende at de kunne blitt brukt som onecoatere! Det liker vi! 😀
Husk at alle disse lakkene kan du vinne i giveawayen min som du finner HER!

# Hvilke lakker likte du best?

Om du vil ha en nail cube med en gang, kan du kjøpe den HER til 150 kr!

Produktene er sendt for vurdering.

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *