10 random OPI swatches!

Som noen av dere kanskje leste i forrige innlegg, har jeg mange lakker jeg ikke har fått vist dere enda! Jeg prøver derfor å komme meg gjennom en del av dem, og derfor skal jeg prøve å sortere dem etter merke, og lage slike random swatch innlegg å vise dere innimellom! Etter disse swatchene ble tatt, har jeg skaffet meg flere OPI lakker, så det kommer nok noen flere OPI swatches..

Her er alt dere skal få se i dag!
opi

Klikk på «read more» for å se alle swatchene!

De fleste av disse lakkene er vanskelige å få tak på nå, for disse fikk jeg kjøpt via en hyggelig dame på finn.no! Ja, det finnes neglelakk der også! Hold utkikk 🙂

lampeopi-038
Dating a royal – 2 lag
Dette er en krelly (blanding mellom creme og jelly finish) blå lakk som er lett å jobbe med. Lakken har vært lenge i sortimentet til OPI, og jeg har hatt så lyst på den lenge! Føles så bra å endelig ha en lakk i samlingen du har hatt lenge lyst på! Siden lakken er en blanding mellom en creme og jelly finish, tørker den veldig skinnende og har en veldig fin effekt på neglene. Denne må prøves! 🙂


 

lampeopi-042
Russian navy matte – 2 lag
Dette er en mørkeblå lakk som tørker matt. Den ser mye mer blå ut i flasken, men på neglene blir den nesten sort. Denne er veldig opak, og er en onecoater. Jeg har brukt to lag på bildet fordi lakken kan se litt strekete ut på første lag på grunn av den matte effekten. Man må jobbe veldig fort med matte lakker så de ikke skal streke seg altfor mye, så da er det godt ha et andre forsøk! 🙂


 

lampeopi-054
Yoga-ta get this blue – 2 lag
Dette er en mørkblå lakk med turkist shimmer i. Den er litt mørkere i virkeligheten enn på dette bildet.


 

lampeopi-064
Russian navy – 2 lag
Neste ut er en lakk med samme navn som den matte lakken, men denne ser helt annerledes ut. Denne tørker for det første ikke matt, men har en mørk blå shimmerbase med mye lilla shimmer. Jeg må nok si jeg liker denne litt bedre enn den matte lakken!


 

lampeopi-128
Alcatraz… Rocks – 2 lag
Dette er en lilla/blå base med mye gullshimmer! Dette er en Liquid sand lakk, så den tørker med en sandpapir lignende tekstur. Denne er så fin!


 

lampeopi-123
DS mystery – 2 lag
Dette er en mørk lilla lakk med gull flecks. Lakken ser nesten sort ut når man får den påført, men man kan se på bildet den er veldig mørk lilla. Det er ganske mye flecks i denne, så man burde bruke en overlakk på denne.


 

lampeopi-106
Black cherry chutney – 3 lag
Dette er en mørk lilla/rød lakk med et veldig fint rødt shimmer. Superfin til høsten kommer!


 

lampeopi-088
Every month is oktoberfest – 2 lag
Her er en av mine favoritter, en mørk lilla base med masse fint rød/lilla/gult shimmer. Denne er så fin! Denne har jeg allerede brukt et par ganger, og blir sittende og stirre på den hver gang!


 

lampeopi-071
The show must go on – 2 lag
Dette er også en av mine favoritter, en utrolig fin rosa/rød lakk som er proppet med flecks. Dette er en duochrome, så derfor måtte jeg ta et par bilder i dagslys!

lampeopi-073

lampeopi-077

lampeopi-086
Her er det kanskje lettest å se duochrome effekten, er den ikke fin?! 😀


 

lampeopi-110
 I lily love you – 1 lag over sort
Til slutt har jeg en lakk som også har vært veldig lenge på ønskelisten min, nemmelig denne nydelige glitterlakken som inneholder store mylar flak, og iredescent firkantet flecks. Den rosa basen gjør ikke så veldig mye for lakken, så jeg bestemte å legge lakken over en sort base, for å få frem effekten av glitteret best. Måtte ta noen flere bilder av denne også i dagslys!

lampeopi-113

lampeopi-117

Det var da alle 10 swatches av OPI lakkene! Hva syns dere om sånne store innlegg? Kjipt eller bra?
Og hvilken lakk likte du best av disse 10? 😀

10 Comments

 1. Birgit

  Likte nok best Black cherry chutney og The show must go on; veldig stilig duochrome på sistnevnte, takk for gode (og selgende..!) bilder av det!

  Reply
 2. Elin

  Ooooh, så mange fine lakker!
  Morsomt at jeg faktisk har en del av de jeg ble interessert i når jeg så bildet på toppen av innlegget. Men er noen av de som står på ønskelista nå, og må nok snart få kjøpt meg Alcatraz rocks – hva venter jeg på liksom…? 🙂 Supre bilder som alltid og innlegget er ikke for stort 😀

  Reply
 3. Julie

  Wow, absolutt eeelsker «the show must go on». Den var jo helt fantastisk! Jeg skal sette den øverst på ønskelisten min.
  Utrolig flotte swatches du har tatt av den osgå, du har virkelig fått frem magien.
  Om det går an å bli forelsket i en neglelakk så er det denne.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *