Litt nytt: Lakker, nail art og håndpleie

Tid for å vise dere hva jeg har fått i posten i det siste! Det er alltid like gøy å hente pakker i postkassen 😀

coloramaholomadness-173
Disse lakkene er ganske nye i butikker, og jeg fikk tilsendt 7 av dem for testing! Jeg fikk pakken i dag, og lakkene er allerede testet og swatchet! Skal si jeg har vært effektiv 🙂

coloramaholomadness-178
Den neste pakken var fra Bornprettystore, som sendte meg tørket blomster, flocking powder og en remse med steel bead balls. Gleder meg til å vise dere tingene, spessielt flocking pulveret!

hexsalgoriflame-016
Den siste pakken fikk jeg av Oriflame/Mildh press. Skulle egentlig bare teste 3 av disse produktene, men som vanlig hadde de lagt til litt mer! Foundationen og primeren har Halat (myawesomebeauty.com) skrevet en vurdering på, så skjekk ut det! Jeg elsker leppestiften som gjør leppene mine kjempe myke, og fargen var veldig fin!
Jeg kommer tilbake med en vurdering av de tre produktene jeg skulle teste, som er håndsåpen, håndkremen og den lille krukken med krem.

# Hva ønsker du å se først?
# Hva likte du best?

One Comment

  1. Marthe Cecilie

    Du rocker røde lepper og det er beundring :)!!!!! Jeg får det ikje til å bli fint!!!:( hva er hemlighetwn Ida? Først vil jeg se hva i all verden flocking powder er 🙂 og så…. Den røde fra color Rama, mbl 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *