Litt(masse) nytt!

Jeg har fått så utrolig mye fint i det siste, at jeg er nødt til å skrive en liten post, så dere kan se, og så jeg kan holde oversikt! Haha!
Veldig mange bilder, så deler denne posten opp 🙂

Tenker jeg først starter med alle de fine lakkene jeg har fått av den snilleste og søteste Marthe Cecilie fra Upclose & polished! Hun har skjemt meg helt bort med vakre lakker, siden hun mener jeg trengte en liten overraskelse som takk for hjelp! Jeg har hjelp henne litt med bloggen for å få den opp på beina, men hadde aldri forventet så fine lakker som takk! Iiihk! Her er blant annet den helt nydelige Live and let die fra OPI som jeg swatchet her om dagen!
Jeg har kun fått swatchet OPI lakkene, men håper snart å kunne få noen bilder av de andre lakkene også..
Tusen takk Marthe! Du er helt fantastisk! 😀
goldenrose4-130

For å se resten av pakkene jeg har fått så må du trykke på «continue reading»! 😀

Den neste pakken er egentlig to-delt, for to av disse lakkene kjøpte jeg av Wenche fra neglelakkforumet. Men resten av lakkene ga hun til meg som en liten takk for hjelp til av noen bilder jeg fikset for henne. Hun skal snart lansere den norske nettbutikken «Norway nails» der hun selger lakker som er litt vanskelig for oss her i Norge og få tak på! Prisene på lakkene er også redusert en god del! Jehooo!
Jeg skal hjelpe henne med noen swatches til siden, så da blir det nok noen litt «ukjente» lakker her på bloggen. Jeg har hvertfall ingen av de hun tar inn i butikken! 😀
goldenrose4-138

Jeg hjelper også bbeauty.no med å swatche Golden Rose lakkene deres, så jeg fikk tilsendt 16 nye lakker som jeg har fått swatchet! Jeg mottar snart enda en pakke, og de skal visst være veldig fine!
goldenrose4-141

En pakke jeg har gledet meg veldig mye til var denne som jeg mottok av TL Akademiet! Dette er et grunnleggende gelé neglelakk kit fra Red Carpet. Jeg har testet kittet, og kommer selvfølgelig tilbake til dette på bloggen. Holder lakken i 2-3 uker? Pros & cons? Er det verdt pengene?
goldenrose4-150

Tidligere i uken fikk jeg en helt uforventet pakke (rettere sagt: to pakker!) fra Oriflame! Så mye fint! 10 lakker, 10 leppestifter, parfyme, body butter og masse annet fint. Jeg vet jeg ikke har en skjønnhetsblogg, men disse produktene skal jeg lage en liten samlepost på tenker jeg. Kunne det vært interessant? Swatches av lakkene kommer også selvfølgelig 🙂
oriflamecglj-066

Til slutt har jeg en pakke fra Linda Johansen, som sendte meg de 5 nye vinterlakkene. Kanskje ikke helt hva jeg forventet meg, men lakkene er utrolig fine! Min favoritt blir selvfølgelig den grønne, brookside moss 🙂
oriflamecglj-077

 

Sånn! Det var alt! *puuh* Jeg er evig takknemlig for alt det fine jeg har fått, jøssenavn!

# Hva likte du best?
# Hva sier dere til et innlegg med produktene jeg fikk fra Oriflame?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *