Tips: Hvordan legge lakk «perfekt» + redskap!

Tenkte jeg bare skulle slenge inn et tips på en regnfull dag! 😀

Det er veldig mange som lurer på «hvordan får du neglelakken så perfekt rundt neglebåndet?» så tenkte jeg skulle både svare, og gi dere et tips på det!
Jeg har opp igjennom årene lært meg til hvordan man får lakken «så perfekt som mulig». Det har veldig mye å gjøre med tålmodighet, hvor mye lakk man har på børsten og om det er en god lakk å legge. Ved å legge basecoaten så perfekt som mulig, slipper du at lakken din renner ut i neglebåndene! Så når du legger den fargede lakken din, er basecoaten på en måte som en «stopper» på hvor lakken går. Så vær nøye når du legger basecoaten, så kanskje den sparer deg for grisete neglebånd!

Tørk av børsten din på den ene siden, og bruk lite (!!!) lakk på børsten din! Mange bruker alt for mye lakk, og da blir det mer eller mindre umulig å legge lakken fint. Start ved å plassere børsten litt over halvveis opp mot neglebåndet, og press den ned. Mens børsten er presset ned, dytter du den oppover mot neglebåndet og drar børsten helt ned igjen! Sånn får du en perfekt bue ved neglebåndet 😀
Så var det bare sidene igjen, der du plasserer børsten der du avsluttet ved neglebåndet; og dra ned børsten langs kantene. Ikke plasser børsten for langt mot neglebåndet, for da blir det gris!

Jeg pleier av og til å gjøre litt clean-up, siden jeg også har tendenser til å få buen ved neglebåndet litt ujevn og fæl. Derfor bruker jeg dette redskapet!
bornpurrdy-055

Dette er egentlig en nail art børste, i og med at den også har et dotting tool. Jeg har så mange dotting tools fra før, så jeg bruker kun den andre enden; og den bruker jeg til clean-up!
bornpurrdy-061

Her er børsten jeg bruker! Etter jeg har lagt lakken ferdig, dypper jeg børsten i neglelakkfjerner, og fjerner både det som jeg har sølt på sidene, og på selve neglen. Denne børsten er perfekt til clean-up, for den er ganske stiv, og tuppen er akkurat passe bred.
Et lite tips til bruk av neglelakk fjerner; så er det å bruke en uten aceton i. Aceton har en tendens til å tørke ut både negler og børster, så om man bruker en fjerner med aceton i, kan børsten fort bli slitt.
bornpurrdy-111

Om du også har lyst på en clean-up børste; kan du kjøpe den HER for ca. 14 kr.
Du kan bruke rabattkoden min IDAW21 for å få 10% avslag på bestillingen din 😀

# Bruker du et redskap til clean-up?
# Søler du når du legger lakk?

4 Comments

  1. N.

    Jeg pleier å bruke en oransje-pinne’s spisse side til å fjerne lakk som av en eller annen grunn har endt helt nede ved neglebåndet,mens lakken enda er våt og før jeg går videre og legger lakk på neste negl. Med dette tipset er det sjeldent jeg trenger å bruke pensel-trikset. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *