TL Design – Polish thinner

Når man har holdt på med neglelakk en stund, begynner man å merke at de eldste og mest brukte lakkene kan ha en tendens til å bli seige å vanskelige å jobbe med. Hver gang du åpner en neglelakkflaske og bruker den, tilføres luft. Det tørker ut noen av stoffene som er i lakken, som holder den lett å jobbe med. Da er det supert å ha en lakktynner som kan gjøre hvilken som helst lakk helt ny!

Det er helt FY FY å bruke neglelakkfjerner for å tynne ut en lakk! Neglelakkfjernere inneholder vann, og vann og neglelakk funker kjempedårlig sammen. Dette vil være en midlertidig løsning, men den vil bli like seig, om ikke seigere enn før hvis du tilsetter neglelakkfjerner.

Så i dag skal jeg tipse dere om denne saken, som er en mye bedre løsning å tilsette i lakkene dine enn neglelakkfjerner!
coolcmk-001
Dette er TL Design sin lakktynner som kommer i den normale TL størrelsen på 13ml.

coolcmk-008
Den kommer med en børste, noe som gjør den litt vanskelig å dosere med!

coolcmk-012
Jeg hadde en pipette som jeg heller bruker, og slike kan man få billig på ebay.

Det er veldig enkelt å bruke en lakktynner. Det eneste du trenger å gjøre er å putte noen dråper oppi den gamle lakken (jeg begynner med 3-5) skrur på korken igjen, og rister den. Så sjekker du lakken om du kunne trengt noen flere dråper, og gjør det om nødvendig. Jeg opplevde at jeg trengte ca. 10 dråper for å tynne ut en relativt tjukk og seig lakk. Nå er den god som ny!

Nå er det ingen unnskyldning lenger å kaste lakkene sine! 😀

Lakktynneren kan du kjøpe HER til 149,-.

Produktet er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *