Giveaway – 3 lakker og gavekort!

Jeg blir alltid glad når jeg ser nye folk som liker facebook siden min, og som følger bloglovin. Nå har jeg nådd over 400 likes på facebook, så dette syns jeg burde feires med en fin giveaway! 😀
Jeg har sagt dere burde glede dere til denne giveawayen, for premien er dritbra! 😀

Den heldige vinneren vinner 3 China Glaze lakker (Duplicity, Get carried away og Split perso-nail-ity), og et gavekort hos Norway Nails til en verdi av 250,-! WHAAT 😀 Jeg håper så mange av dere som mulig blir med, det er jo det som er gøy!

Jeg har valgt å gjøre det så enkelt som mulig denne gangen. Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på hva favoritt lakken din heter. For flere «poeng» har jeg lagt til noen flere punkter dere kan gjøre 🙂 Skjemaet ligger under bildet!

grgiveaway-083

a Rafflecopter giveaway

Jeg trekker en vinner neste søndag! 🙂

LYKKE TIL! 😀

93 Comments

 1. Min favorittlakk må være den jeg fikk av tanten min rett før hun gikk bort. Det var min aller første OPI, og den heter «Over the taupe». Ikke allverdens mest originale farge, men det var tanken bak som telte 🙂 For det var min aller første «dyre» lakk.

  Reply
 2. Linda

  oi, hvordan skal man klare velge bare én!?
  Tror jeg lander på OPI Stay the night, elsker teksturen, og at den er litt tøff – ser ut som asfalt med glitter 🙂

  Reply
 3. Friggis

  Å Gud så vanskelig =/ ATM må favoritten være Ozotic – 914 =) har ikke Facebook eller Twitter så det får bli med kommentar, forum og bloglovin 😉

  Reply
 4. Julie

  Min favorittlakk må være 602 Perle de Jade fra Loreal Paris. Den brukes ofte når jeg lager nailarts, den himmelblå turkisaktige fargen gjør meg så blid. Den er ikke av det beste merket, men fargen er nydelig.

  Reply
 5. Min absolutte favoritt har blitt Ozotic 914. Har ikke hatt den lenge men den er brukt flere ganger allerede. Jeg tror ikke jeg kommer til å finne en like fin lakk noen gang. 🙂

  Reply
 6. Åsne

  Min favorittlakk er «Gone Gonzo» OPI. Fikk den av kjæresten min til jul en gang. Jeg elsker blå lakker, og med denne på klarer jeg ikke ta øynene bort fra neglene mine! 😀

  Reply
 7. Insouciant

  Favorittlakken min heter Deborah Lippmann Mermaid’s Dream. Gleder meg enormt til en hel Mermaid’s kolleksjon som kommer snart.

  Reply
 8. lii

  Jeg har to absolutte favoritter, så det er drøyt vanskelig.
  skal jeg gå for den jeg har eller den jeg sparer på som sinnsykt.
  valg, valg…….
  O.P.I teasy does it.

  Reply
 9. Sofie

  Vanskelig å velge, men cirque xx kommer veldig høyt opp på listen. Første gang jeg så den hoppet hjertet mitt over et slag og siden jeg måtte vente så lenge før jeg fikk tak i den var det ekstra kjært!

  Reply
 10. Edith

  Min all-time favoritt er nok Expecto Patronum fra Dollish Polish. I tillegg er neonlakken Beach cruis-r fra China Glaze en farge jeg elsker nå mot vår og sommer.

  Reply
 11. IK

  Favorittlakken min må være OPI-Stay the night, det så litt ut som den midterste lignet en smule, så da får jeg håpe på det beste. 😀

  Reply
 12. linalinux

  ja jag skulle kunna säga OPI Houston We have a Purple som hilde.. men kanske har valfri catherine arley holo gått om..älskar dom verkligen allihopa! 😀

  Reply
 13. Hmm, vanskelig å velge sin favoritt neglelakk. Men akkurat nå, tror jeg det må være en fersken/oransje neglelakk fra Depend faktisk, som var overraskende ålreit, og fargen var så fint 😀

  Reply
 14. Kjersti

  Såå vanskelig! Nå er det China Glaze «Man hunt» som gjelder, jeg er en sucker for dype og mørke blåfarger uten for mye glitter og stæsj 🙂

  Reply
 15. Kaija

  Favoritt neglakken min er Ciate «Iced Frappe»<3 Det er en kjempe fin farge og jeg liker også flasken veldig godt, spesielt pga den lille sløye..Har hatt den i en måned, men er sååå glad i den at den snart er brukt opp 🙂 <3

  Reply
 16. Idanv

  Det ble noe tull med skjemaet ovenfor.. :-S
  Men, favorittlakken min er China Glaze – Flip Flop Fantasy! Bruker den alltid når jeg lager ombre nails. Fargen er så sykt fin over en hvit base. Elsker den lakken!!! 😀 Elsker China Glaze!!

  Reply
 17. Dette er eit forferdeleg vanskeleg spørsmål, men eg trur eg må svare Layl Misty Blush – som har både favorittfargen (lilla) og favoritteffekta (holografisk!)

  Reply
 18. Sarah

  Oi. Fineste lakk? Shit, vanskelig å velge. Jeg har ikke neglelakk på samme nivå som du har neglelakk, men jeg har vel en 150 lakker å velge mellom. Tror kanskje favoritten min er Up in the air av China Glaze, overraskende nok. Når jeg fikk den i posten trodde jeg den skulle se skikkelig stygg ut på meg, men den passer perfekt til hudtonen min og er bare søt og fin og sommerlig. Andreplassen går til China Glaze Holly Day, som er PERFEKT grønn.

  Reply
 19. Anna

  Herligheeet, så vanskelig spørsmål da…(men alt for China Glaze!)
  Min favoritt tror jeg må bli CG – For Audrey, siden jeg 1. Elsker Audrey Hepburn og Breakfast At Tiffany’s og 2. Jeg brukte laang tid på å kjøpe den. Tenkte på den lenge før jeg endelig fikk ut fingeren og kjøpte den. Aner ikke hva jeg egentlig ventet med, siden jeg visste at jeg kom til å elske den.

  Reply
 20. evabeate

  Favoritten tror jeg må være A England She walks in beauty. Usannsynlig blingy, men fremdeles relativ diskret. Vurderer sterkt å ha den når jeg gifter meg til sommeren.

  Reply
 21. Sofie Elisabeth Simonsen Johnsen.

  OPI-Gouda Gouda Two Shoes! Litt pga. navnet, mye på grunn av at den er så enkel og fortsatt så pen!

  Reply
 22. Ragnhild

  Det må bli Deborah Lippmann sin Boom Boom Pow. Noen beskrev den som at det ser ut som at Tingeling har strødd gullstøvet sitt over neglene og det syns jeg er ganske hverdags magisk. (Jeg bruker denne over DL sin Naked)

  Reply
 23. Hilde

  Det er vell det vanskeligste spørsmålet en kan stille til en neglelakkentusiast, men en lakk som jeg ofte bruker når jeg ikke vet hva jeg vil ha er OPI sin Vamsterdam. En god og passe vampy lakk som legger seg veldig fint og lett..og den er veldig fin som base for stamping med f.eks. sølv…en veldig anvennelig lakk med andre ord:)

  Super blogg du har, titter inn så ofte jeg kan, fortsett med den gode jobben du gjøre:)

  Reply
 24. Amalie (Loekaas)

  min favorittlakk er Deborah Lippmann ruby red slippers. Den er bare helt nydelig 🙂 bruker den dog ikke så ofte fordi jeg blir så iritert hver gang når jeg skal fjerne den 😛

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *