Jeg har flyttet!

Hei jenter!
Jeg laget en liten video til dere, men om dere heller vil lese, står alt under!


(Flott at youtube er så flink med miniatyrbildene!)

Juuupp, da har jeg endelig fått flyttet over til mitt eget domene, nemmelig neglelakk.net.
Jeg kunne ikke bruke nailit.net, siden det allerede var tatt fra før. Men jeg er fortsatt nail it!

Mange av dere lurer nok på hvorfor jeg har flyttet:
– Jeg har lenge hatt lyst til ha mitt eget domene, fordi jeg på en måte alltid har hatt lyst til å være «selvstendig». Det er ikke så lett på blogg.no.. Men også for å virke mer proffesjonell. Man må jo tross alt betale for å ha et domene! Så nå har jeg verken et «rosablogger» domene, og det er ikke reklame her.
– Det er håpløst med design på blogg.no. Jeg er nok ikke den eneste som kjenner til dette.. Tungvindt og utrolig stressende! Blir jo helt svett når jeg må inn på fire forskjellige kategorier for å fikse på en liten ting. Grrrr…
– Det er for tiden mye styr med serverene til blogg.no. Dette er heller ikke første gang det skjer! De siste dagene har de blitt angrepet, som fører til at jeg ikke får blogget når jeg vil, og de som vil inn å besøke bloggen min, får heller ikke lov til det. Når det først har skjedd en gang, skjer det som oftest igjen.

En annen awesome ting når man kjøper et domene er at man kan legge til «underdomener», så nå har det norske neglelakk forumet fått nytt domene, UTEN reklame og UTEN det sabla lange domenete som het så mye som «www.neglelakk.diskusjonsforum.no». Nå er det så enkelt som «www.neglelakk.net/forum»!

Mange av dere er kanskje litt småfurtne siden dere ikke lenger kan følge meg via blogg.no.
Men det finnes fortsatt mange andre måter å følge bloggen min på!
– Bokmerke: Du kan så enkelt som å bare lagre bloggen min i bokmerkene i nettleseren din.
– Startside: Du kan også lagre siden som startside hver gang du åpner nettleseren din, eller å alltid ha en fane åpen med bloggen på.
– Bloglovin: Om du ikke har en konto allerede, så er det veldig enkelt å lage en konto så du kan følge meg over den nettsiden.
– Facebook: Jeg har en fan side på facebook, der jeg alltid oppdaterer med de nye innleggene som dukker opp i news feeden din.

Jeg har ikke klart dette helt alene, for min søte snille kjæreste var så snill å hjalp meg gjennom hele prosessen med både blogg og forum. Har kjøpte til og med domenet for meg, siden han var så lei av at jeg blogget fra blogg.no. Haha!
Skal si det kommer godt med å ha en så flink kjæreste som er godt kjent med både koding og prosessen av domene bytting og styr. Tusen takk til min kjære!

Så igjen, VELKOMMEN!

# Hva syns dere om den nye bloggen min?

Follow my blog with Bloglovin

6 Comments

  1. Gratulerer med eget domene!!! Ja, Blogg.no SUGER! jeg har en blogg på blogspot også, og det er 1000 ganger bedre enn blogg.no. Vurderer strerkt å flytte NailsByDesign over til blogspot, kanskje kanskje 😉 Får se om jeg gidder 😉

    Reply
  2. Det var nok lurt å komme seg vekk fra blogg.no, akkurat nå får jeg ikke kommentert blogg.no blogger engang (har blogspot selv, luckily).
    Gratulerer med eget domene! Syns bloggen ser kjempebra ut 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *