Nye lakker: Deborah Lippmann og MUS

Disse lakkene har ligget ganske lenge her å ventet på å bli postet, men jeg har vært så travel at jeg nesten hadde glemt dem!

De første lakkene jeg vil vise er disse Deborah Lippmann lakkene jeg fikk tilsendt av Kate Hermansen.
Jeg hadde ingen anelse om at jeg kom til å få disse, så jeg ble ekstra glad når jeg tittet ned i postkassen!

deborahMUS-014
Lakkene jeg fikk tilsendt er en ny overlakk som visstnok skal være «vannfast» og uv beskyttende. Må si jeg stusset litt over at den skulle være vannfast, men etter å ha lest vedlegget som fulgte med, så skjønte jeg at den er vannfast fordi den ikke lar vann trenge gjennom til negleplaten.. Hmm, dette må testet!
Den andre lakken er nyyyydelig! Wææ! Litt morsomt at jeg hadde sett denne på nettet noen dager før jeg fikk den, og ble helt forelsket i den!
Bare se på closeup bildet av den under, iiiiik!

deborahMUS-023

Jeg fikk også en pakke av Stine Marie (www.joyful-nails.com), som hadde vært så snill og kjøpt MUS – Charmaine til meg! Etter å ha sett Stine bruke den så mye, og vist så mange fine swatches måtte jeg ha den!
De solgte den ikke her jeg bodde, så ekstra snilt av henne å kjøpe den for meg!
Tusen takk Stine! 😀

deborahMUS-006
Fikk ikke helt frem at den faktisk er litt holografisk, men får prøve å gjøre det bedre når jeg skal swatche den!
Tok et closeup bilde av denne også!
deborahMUS-033

# Hvilke lakker likte du best?

7 Comments

 1. Awrf, den fra MUS var så fin! Synd at jeg ikke vet om noen steder hvor de selger det her ~
  Kan jeg komme med et tips? Cubus har begynt å selge magnetiske lakker! Merket heter Layla, og jeg tenkte kanskje du ville sjekke dem ut?

  Reply
 2. neglelakkergøy

  Likte begge:-) har en DL lakk, og er kjempeglad i den:-) vannfast lakk høres supert ut… fortell oss om du merker forskjell.

  Reply
 3. Ohh, den fra Deborah Lippman så jo veldig flott ut, men jeg takler ikke kvaliteten på disse, så den er ikke noe jeg kommer til å kjøpe selv. Gleder meg til å se swatch av den da, så kan jeg sikle på bildet ditt i steden for 😛

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *