Bunadnegler!

Det nærmer seg 17. Mai atter en gang dere! Det er på tide å finne frem bunaden igjen! Jeg er en av de som ikke har bunad, og når jeg ble tipset om det jeg skal vise dere i dag syns jeg det var kjempe morsomt! Både jeg og mannen bak disse produktene syns det er kjipt det er så få som pynter neglene sine til bunaden sin! Med disse vanndekalene og løsneglene er det lett å matche neglene etter bunaden din! 😀 Siden jeg ikke har bunad skal jeg hvertfall bruke noen av dekalene for å pynte meg litt på den store dagen!
bunadnegler-002
Løsneglene kommer i en egen liten boks, mens vanndekalene kommer i små konvolutter. Det følger med bruksanvisning både til løsneglene og vanndekalene!

bunadnegler-012
Her er løsneglene! Det følger med neglelim, en orangestick og en neglefil for å tilpasse løsneglene. Det er noen par ekstra så du kan velge hvilken størrelse som passer neglene dine!

 

bunadnegler-030
Her er to forskjellige vanndekaler! Jeg syns kvaliteten på printet er kjempebra, det ser veldig fint ut! 😀
bunadnegler-032

bunadnegler-045
Her har jeg da prøvd ut vanndekalene! Jeg har faktisk aldri prøvd vanndekaler før, merkelig nok, men det var veldig enkelt! Det er bare å følge bruksanvisningen som følger med til dekalene 🙂

Bunadneglene og dekalene er nå på tilbud siden det nærmer seg 17. Mai, så om du ikke vet hva du skal dekorere neglene med, vet du det kanskje nå! 😀
Du kan kjøpe produktene HER – løsneglene for 150 kr og vanndekalene for 50 kr.
(OBS! Tilbudspris!)

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *