Ciaté – Ice cream collection og choc pot!

I dag har jeg Ciaté sin nye ice cream kolleksjon, og deres nye choc pots å vise dere! Jeg har vist litt bilder av lakkene på instagrammen min, men her kommer ordentlige swatches og omtale!

 
Ciate3

masglociate-212

 
Trykk på «read more» for å lese omtale med swatches!

Jeg fikk denne pakken med en gang de hadde kommet til Norge, men nå i etterkant ser jeg at andre bloggere har mottatt en annen versjon av settet. Det er akkurat det samme innholdet, bare pakningen ser mye finere ut! Sjekk den ut på bloggen til Rijah!

masglociate-217

masglociate-178
I settet er det 5 forskjellige lakker, og 4 ark med klistremerker på, der ingen er like!

masglociate-171

masglociate-183
Børsten på minilakkene har nå blitt flat og bred, isteden for rund og smal som den var før! Hurra!

Her kommer swatchene! 😀


 

masglociate-133
Make it butter fudge – 2 lag
En veldig fin, dus oransje farge! Denne tror jeg ser best ut på de med litt mørkere hudtone enn hva jeg har.. Men det stopper ikke meg fra å like den! Lett å legge, og dekker på 2 lag.


 

masglociate-140
Double bubblegum – 2 lag
Favoritten min i kolleksjonen er denne nydelige kornblå lakken med et lilla hint. Denne hadde en veldig god creme formula, og dekket veldig fint på 2 lag!


 

masglociate-149
Wham bam strawberry jam – 2 lag
Neste ut er denne tyggisrosa lakken. Supersøt og jentete! Dekker også fint på 2 lag.


 

masglociate-156
Iced frappe – 2 lag
Nest siste lakk er denne fine bruntonede lakken med et lilla hintvi seg. Denne er superfin! Veldig fin og dempet lakk, og dekker fint på 2 lag.


 

masglociate-164
Pistachi-ooh-la-la – 2 lag
Til slutt har jeg denne mintgrønne/turkise lakken! Denne er litt sheer, men dekker fint på 2 lag om du bruker litt tykkere lag.


Sammen med Pistachi-ooh-la-la ville jeg prøve de turkise klistremerkene som fulgte med i pakken!

masglociate-192

masglociate-203
Her er da det fineste jeg klarte å få dem til å være. Klistremerkene var veldig tykke, så det var vanskelig å ikke på dem helt smoothe, spesielt nede ved enden av neglen. Holdbarheten var heller ikke særlig god, så om du skal bruke klistremerkene også, ville jeg si de kun holder seg fine en kveld.

Det står ikke på pakken at man skulle bruke noen overlakk over, men jeg prøve likevel, og den ble en total fail..

masglociate-186
Klistremerket skrumpet seg inn enda mer, og restultatet ble ikke fint i det hele tatt..


 

Siden dette er en iskrem kolleksjon, skulle jeg gjerne ønske at lakkene hadde en søt lukt til seg når de tørket, men det har de altså ikke. Istedenfor har Ciaté kommet med neglelakkfjernere som lukter sjokolade! Iiiihk! Jeg elsker! Disse kommer i 4 forskjellige lukter (appelsin sjokolade, hvit sjokolade, mørk sjokolade og mint sjokolade), og den jeg har er hvit sjokolade. Jeg vil ikke anbefale å stikke nesen opp i krukken for å lukte på den, for da lukter den kattepiss og knuste smertestillende piller.. Haha! Putt heller fingeren din oppi og lukt på den da! Da lukter den suuper godt, og søtt! Lukten avtar ganske fort siden det bare er en neglelakkfjerner, men om du bruker denne før du lakker neglene vil lukten holde en stund, siden du mest sannsynligvis ikke vasker hendene med det første.

Det eneste minuset med denne fjerneren er at den er så liten! Den er halvparten så stor som de vanlige krukkefjernerene man får tak på. Skulle ønske de var litt større, for de lukter jo så godt! Fjerneren burde bare brukes på creme lakker, der glitterlakker får svampen inni til å bli fortere ødelagt!

masglociate-209


Alt i alt er jeg veldig fornøyd med lakkene i ice cream settet, mens jeg kunne ønske de hadde gjort en litt bedre jobb med klistremerkene. Lakkfjerneren skulle jeg gjerne ønske jeg hadde flere av! 😀

Produktene får du kjøpt hos Kicks og Vita, der ice cream kolleksjonen koster 279,-, og lakkfjerneren 75,-.

Hvilke av lakkene likte du best?

Har du prøvd choc pot?

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *