Nails Inc – The Perfect Matcha kolleksjon

I dag har jeg en kolleksjon jeg fikk tidligere i sommer, men som jeg helt har glemt å poste på bloggen min! Jeg ligger bak med en del andre kolleksjoner også, så dere har mye fint i vente!
NI_SweetAlmonds

For å se swatchene, trykk på «les mer»!

Disse lakkene inneholder mandelolje og matcha pulver for «nail wellness»! Nails Inc er alltid ute med noe nytt! 🙂

NI_CornwallGardens
Cornwall Gardens – 2 lag
Dette er en superfin og nøytral grå lakk med et beige hint. Denne var nesten en onecoater, men jeg brukte 2 lag for å få finest resultat.

NI_CornwallGardens2

NI_GloucesterCrescent
Gloucester Crescent – 2 lagDette er en dus blå lakk med en del grått i seg. Denne syns jeg er så fin! Den har også en god formula.

NI_GloucesterCrescent2


NI_KingWilliamWalk
King William Walk
– 2 lag
Nest siste lakk er denne fersken/beige lakken. En litt mer oransjetonet versjon av en nude! God formula på denne også.

NI_KingWilliamWalk2


NI_MayfairMarket
Mayfair Market
– 2 lag
Til slutt er det denne frost bronse lakken. For meg var denne en skikkelig skuff, siden det var en frostlakk som legger seg veldig stripete på neglen. Minner meg litt om sånne lakker man fikk kjøpt på 90-tallet? Ugh. Ikke min favoritt! Det man kan gjøre for å få den til å legge seg finere er å legge ett lag som vanlig, også svampe på lag nummer to.

NI_MayfairMarket2


Cremelakkene til Nails Inc er noen av de beste cremelakkene som er på markedet, mener jeg. Alle de nye kolleksjonene deres har alltid hatt fantastiske creme lakker! Litt kjipt med den siste lakken her, men siden de tidligere har hatt så fantastiske lakker går det greit..

Lakkene kan du kjøpe i butikk hos Vita eller på nettsiden deres HER for 179 kr pr. stk!

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *