Faby – Nytt merke i Norge! (11 swatches)

I dag har jeg et nytt og spennende merke å vise dere! Disse ble tilgjengelige her i Norge for bare en liten stund siden, så de er relativt nye på det norske markedet!
Faby

Trykk på «les mer» for å se alle swatchene!

Faby_OpticalWhite
Optical White
– 3 lag
Dette er en litt off-white lakk, som har en crelly formula. Denne brukte jeg 3 lag med, men om du legge litt tykke lag, kan du komme unna med 2 lag.

Faby_OpticalWhite2


Faby_TheDanceOfTheGraces
The dance of the graces
– 2 lag
Dette er en lyseblå creme med veldig fint sølvshimmer i. Shimmeret et ikke spesielt synelig på neglene, men du kan se det om du kikker nøye etter. Denne var litt sheer, men jeg brukte 2 lag på bildene.

Faby_TheDanceOfTheGraces2


Faby_MakeAWish
Make a wish
– 2 lag
Dette er en kald dus lilla lakk. Denne var lett å legge, og dekket på 2 lag.

Faby_MakeAWish2


Faby_I'mNotCrazy!
I’m not crazy!
– 2 lag
Om du liker litt varmere lilla lakker, kan denne være et bedre alternativ. Dette er en varmere dus lilla lakk. Denne var veldig lett å legge, og var litt tykkere i formulaen enn den forrige.

Faby_I'mNotCrazy!2


Faby_Violin
Violin
– 2 lag
Dette er en lilla foil som er en onecoater! Denne passer veldig fint til stamping. Jeg hadde litt ujevnheter i neglene når jeg la denne, så det synes litt. Den striper ikke spesielt mye, men vær forsiktig på hånden når du legger den.

Faby_Violin2


Faby_MintBubbles
Mint bubbles
– 2 lag
Dette er en gressgrønn creme som er lett å legge, og som dekker på 2 lag.

Faby_MintBubbles2


Faby_ILoveMyCano
I love my cano
– 2 lag
Dette er en mye mørkere skoggrønn farge! Denne dekker som en onecoater, men jeg brukte 2 lag for å få frem dybden i lakken. Veldig lett å jobbe med!

Faby_ILoveMyCano2


Faby_FabyIsMyBoss!
Faby is my boss!
– 2 lag
Dette er en mørkere rød lakk med mye brunt i seg. Denne var også veldig lett å legge, og dekket på 2 lag.

Faby_FabyIsMyBoss!2


Faby_BlackIsBlack!
Black is black!
– 2 lag
Dette er en helt vanlig sort lakk, som er noe patchy på første lag. Jeg brukte 2 lag for at den skulle dekke ordentlig.

Faby_BlackIsBlack!2


Faby_Cleo'sTalisman
Cleo’s talisman
– 2 lag
Dette er en grønn shimmer lakk med duochrome effekt. Det var vanskelig å fange duochromen, men i riktig lys og vinkel er det lett å se! Lakken var litt vannete i konsistensen, men dekket på 2 lag.

Faby_Cleo'sTalisman2

Faby_Cleo'sTalisman3


Faby_EsmeraldaInTheMirror
Esmeralda in the mirror
– 2 lag
Dette er også en duochrome lakk, bare denne har litt mer blått i seg. Denne var lett å legge, og dekket på 2 lag.

Faby_EsmeraldaInTheMirror2

Faby_EsmeraldaInTheMirror3


Faby_MatteTopcoat
Matte topcoat
– 1 lag over Black is Black
Faby har også en matt overlakk i sortimentet sitt som jeg har testet! Jeg er ganske fornøyd med overlakken, selvom det ikke er den matteste jeg har prøvd. Effekten vises fort på neglen, men selve lakken tørker ganske sent. Jeg kan anbefale å legge en hurtigtørkende lakk over neglen før du legger den matte overlakken på. Da vil det ikke ta like lang tid!

Faby_MatteTopcoat2


Faby_TopCoatFastDry
Fast dry top coat
– 1 lag Esmeralda in the mirror
Jeg har også testet den hurtigtørkende lakken til Faby, og jeg syns den er helt grei! Den tørker definitivt ikke like fort som Seche Vite og HK Girl, men jeg syns den klarte seg veldig bra uansett. Den er tørr nok til å ta på den etter 5-10 min, men er ikke tørr nok til dunk før etter ca 30 min.

Faby_TopCoatFastDry2


Faby_NailPolishRemover&Thinner
Mild-acetone polish remover & nail laquer thinner
Faby har også andre neglerelaterte varer man kan kjøpe! Jeg har testet acetone fjerneren og neglelakktynneren deres, og er veldig fornøyd. Neglelakkfjerneren er effektiv, og lukter veldig godt! Skulle bare ønske flasken var litt større, ettersom jeg er storforbruker av neglelakkfjerner.. Tynneren er også veldig god å bruke, jeg brukt mellom 7-10 dråper for å få en seig lakk til å bli god igjen. Husk at om du skal tynne en lakk, ALDRI bruk neglelakkfjerner. Det vil hjelpe der og da, men siden neglelakkfjernere inneholder vann, vil lakken på sikt bli mer og mer ødelagt og seig. Hvis du invisterer i Faby sin tynner vil den holde veldig lenge, siden den inneholder så mye!


Faby er blant annet vegansk, dyrevennelig og 5-free!
Alle produktene kan du kjøpe hos Douglas i butikk eller i nettbutikken deres. Rockin’ Nails and Beauty i Oslo har også et lite utvalg av produktene. Lakkene koster 169 kr pr. stk 🙂

Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *