Deborah Lippmann – Painted desert kolleksjon + Glitter and be gay

I dag har jeg noen superfine høstlakker å vise dere, pluss en liten glitterbonus! Painted desert kolleksjonen var egentlig en sommerkolleksjon, men personlig føler jeg fargene passer bedre inn nå i høsttidene!
Deborah-Lippmann

 

Klikk på «read more» for å se swatchene!

scratchDLessie-092
Desert moon – 2 lag
Den første lakken er denne nydelige støvete grå/grønne lakken. Swatchen er litt i overkant grønn, for denne lakken er mer grå, med en grønn undertone. Formulaen var utrolig god å jobbe med, og gikk på som smør!


 

scratchDLessie-096
Love in the dunes – 2 lag
Neste er denne duse brun/lilla lakken! Denne er så fin, spesielt nå til høsten! Formulaen på denne var også veldig god, og jeg trengte bare 2 lag.


 

scratchDLessie-100
Shifting sands – 2 lag
Dette er en lys beige lakk med en ganske tydelig gul tone til seg. Om den ikke hadde vært så gul, ville det vært den perfekte nude lakken for meg, siden den er såpass lys. Formulaen på denne var også kjempegod, og jeg brukte bare 2 lag.


 

scratchDLessie-105
Terra nova – 2 lag
Den nest siste lakken jeg har å vise i dag en denne nyyydelige sennepsgule lakken! Jeg har fått en skikkelig greie for sennepsgule lakker, for noen av dem er så stygge at de er fine! Denne er litt mørkere enn de fleste sennepsgulelakkene jeg har, denne er liksom litt mer brun. Formulaen på denne var perfekt, og dette er en onecoater! Jeg brukte 2 lag, for å oppnå best farge.


 

scratchDLessie-117
Glitter and be gay – 3 lag
Her er den siste lakken jeg har å vise dere! Denne er ikke en del av Painted desert kolleksjonen, denne er mer som en bonus jeg vil vise dere! Dette er en gull og blåglittrete lakk i en gjennomsiktig base med et gult hint. Gullglitteret er holografisk, så denne skinner skikkelig fint på neglene! Den er litt vanskelig å jobbe med siden glitterflakene er såpass store, men jeg fikk den til å dekke på 3 lag.

scratchDLessie-110
1 lag over Terra nova
Lakken kan brukes enten alene som det første bildet, eller over en annen lakk som f.eks Terra Nova! For en herlig kombinasjon!

scratchDLessie-122
3 lag alene i dagslys


Jeg er så fornøyd med disse lakkene! Ikke bare er det dødsfine høstlakker, men formulaen på dem er bare helt fantastisk!

Lakkene koster 179 kr, og Tina-Tech har en fin liste over hvor du får tak på dem her i Norge, som du finner HER!

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *