Essie – Camilla Pihl kolleksjon

I dag har jeg en «ny» kolleksjon til dere fra Camilla Pihl! Grunnen til gåsetegn, er at lakkene i kolleksjonen ikke er ny, siden Camilla har plukket ut sine favoritter i Essie sortimentet. Jeg vil si at disse lakkene passer veldig bra til de som liker å holde det enkelt, og som liker klassiske lakker!

 
Essie4

 

 

For å se swatchene, klikk på «read more»!

scratchDLessie-129
Ballet slippers – 2 lag
Første lakk ut, er denne melkehvite lakken. Denne er veldig fin å bruke på egenhånd, men også fin å bruke over en fransk manikyr! Neglene mine føles veldig delikate når jeg bruker denne lakken, føler meg veldig fin med denne på! Formulaen er litt sheer, og vil mest sannsynligvis dekke helt på 3-4 lag.


 

scratchDLessie-133
Spin the bottle – 2 lag
Neste ut er denne nude lakken. Jeg er ikke spesielt glad i nude lakker, siden de blir litt for kjedelige for meg. Men jeg vet det er mange som liker å bruke slike lakker på jobbintervjuer og i andre sammenhenger der man skal helst være litt nøytral. Formulaen var veldig god, og dekket fint på 2 lag!


 

scratchDLessie-141
Funny face – 2 lag
Dette er en sterk rosa lakk. En veldig fin og enkel rosa lakk! Merket det var lenge siden jeg hadde hatt rosa negler når jeg swatchet denne, det var veldig uvant! Formulaen på denne er veldig god, og dekker på 2 lag.


 

scratchDLessie-146
Fifth avenue – 2 lag
Neste ut er en rød lakk som lener seg godt mot oransje. Dette er en god creme, så denne dekker med 2 lag.


 

scratchDLessie-150
Russian rulett – 2 lag
Dette er en rød lakk som ikke inneholder den samme oransje fargen. Denne er en blanding mellom en creme og en jellylakk, så denne legger seg litt annerledes enn den forrige. Lakken dekker fortsatt på 2 lag som den andre!


 

scratchDLessie-157
Bordeaux – 2 lag
Til slutt har vi min favoritt, den mørke ox blood-røde Bordeaux! Dette er en nydelig vampy lakk, og formulaen på denne er litt som russian rulett, en blanding mellom creme og jelly, mens denne lener seg mest mot jelly formulaen. Lakken legger seg fint, og dekker på 2 lag!


Hvilke lakker likte du best fra denne kolleksjonen? Har du noen av dem fra før?

Essie sine lakker får du kjøpt hos blant annet H&M, Lindex, Cubus, Vita, Douglas osv, for 129 kr pr. stk.

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *