Essie workshop med Rita Remark

Hallo alle sammen! Jeg har desverre vært ganske fraværende de siste månedene både her og på Instagram. Jeg flyttet til København i September, og siden har jeg brukt mye tid og energi på å komme til rette. Det er ikke bare bare å flytte til et annet land har jeg merket! Jeg håper jeg vil få tilbake energien og inspirasjon til å komme med swatches jevnlig, men frem til nå har jeg måtte fokusere mest på meg selv og helsen min.

MEN! I forrige uke ble jeg spurt av Essie Norge om jeg ville være med på en av deres workshops i København med Essie’s egen neglemanikyrist, Rita Remark. Dette var en gylden mulighet for meg å få inspirasjon til å komme tilbake til hobbyen min, så jeg ville selvfølgelig veldig gjerne bli med.
essie-008
Dagen startet med en introduksjon av merket Essie, og hvilken jobb Rita Remark gjorde for dem. Rita er virkelig en utrolig søt dame som er veldig inspirerende å høre på!

Klikk på «les mer» for å se mer fra workshoppen!

essie-004

Vi fikk også en goodiebag, og litt frokost!

essie-009

Oppi goodiebagen lå blant annet disse 4 nye lakkene, som nok skal være perfekte å bruke når «neglene trenger en pause». Personlig lar jeg aldri neglene «få puste» siden jeg ikke ser helt behovet. Disse lakkene inneholder lysreflekterende shimmer som gjør at neglene ser friske ut. De kommer i 4 ulike farger, der du kan velge den som passer neglene dine best.

essie-012

Rita Remark viste oss også noen forskjellige tips hun ofte bruker på modellene backstage på catwalken. Blant annet fjerning av glitter og hvilken effekt negleolje kan ha på neglen. Det var ikke noe nytt for meg, men det er alltid morsomt å se!

essie-016

Rita plukket også ut en frivillig hun kunne lage en manikyr på som var inspirert av en park i København. Hun laget det så fort og enkelt, så det var virkelig gøy å følge med!

essie-013

Her er nail arten hun laget!

essie-017

The final result!

essie-019

Vi fikk også en lunsj buffet før det gikk videre til nyhetene for 2017 og Essie jeopardy! Tommel opp for at jeg kunne velge et kjøttfritt måltid!

essie-021

Til slutt fikk vi presentert nyhetene for Essie i 2017. Vi fikk desverre ikke lov til å fortelle dere om de 3 kolleksjonene vi fikk presentert, men jeg ser allerede ved et raskt google søk at swatches fra vårkolleksjonen allerede ligger ute. Ta en kikk på dem HER!

Etter presentasjonen av kolleksjonene spilte vi Essie jeopardy som var en morsom slutt på dagen. Jeg er veldig glad for at jeg tok meg tid til å være med, selvom jeg er midt oppe i eksamener. Dagen var definitivt veldig inspirerende, og jeg merket allerede når jeg kom hjem at jeg ville sette meg til for å swatche.

Tusen takk for workshoppen, Essie!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *