Snart på bloggen: BLOGGSALG!

Da syns jeg det var på tide å få til et nytt bloggsalg gitt! Jeg har samlet så lenge nå at jeg ikke har plass lenger til alt. Det jeg skal kvitte meg med er også lakker jeg aldri kommer til å bruke, siden de ikke er helt meg, eller at jeg har dobbelt opp med helt like farger! Jeg har klart å samle totalt 251!!! lakker som skal selges, men dette blir delt opp i to deler. Første del blir en del farger og lakker jeg tror kommer til å gå raskt unna, så her må dere bare henge med!
Jeg har ikke satt en bestemt dato på akkurat når jeg gjør salget tilgjengelig, men jeg kommer til å poste mer informasjon på FACEBOOK siden min! Jeg kommer til å si i fra i god tid før salget begynner, så dere kan sitte benka foran pc’ene deres!

2bloggsalg

Jeg har laget noen «regler» for bloggsalget, ettersom det er veldig mange lakker som skal bort, og at det muligens er mange som vil ha! Så her poster dem her enn så lenge!
1. Frakt betaler du selv. Dette varierer på hvor mange lakker du kjøper, men om du bare skal ha et par, koster det rundt 32 kr og sende. Alle priser som er satt er uten frakt.
2. Minstepris for kjøp er 100 kr. Siden jeg ikke har tid til å bare sende en og en lakk, er jeg nødt til å sette 100 kr som minstekjøp på lakkene.
3. Betaling skjer via overføring i nettbank. Jeg sender pakken samme dag/dagen etter pengene har blitt mottatt. Dette kan gjerne ta et par dager, om vi ikke bruker samme bank. Om noe oppstår, så jeg ikke får sendt pakken så fort som mulig, vil jeg holde deg oppdatert på mail! Kontonummeret mitt får du når vi har blitt enige over mail.
4. Førstemann til mølla! Enkelt og greit!
5. Kontakt meg via mail om du ønsker å kjøpe noen av lakkene. Kommentarer på innlegget teller ikke! Mailen min er idamalenej[@]gmail.com. Husk å merk mailen med «Bloggsalg»! Her må du liste opp hvilket merke lakken er, og hva den heter.
6. Jeg sender kun i Norge. Hvertfall i første omgang!

Her er en liten smakebit på hvilke merker jeg kommer til å selge:
TL Design, Mineral Fusion, Golden Rose, Ciaté, Loreal, Nails Inc, The New Black, Oriflame +++!

Om dere har noen spørsmål før salget begynner, er det bare å spør! 🙂

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *