Golden Rose Jolly Jewels 110 og 111

Jeg fortsetter med å vise dere noen flere Golden Rose lakker jeg!
Disse swatchet jeg i går, og jeg er helt forelsket i dem begge!

GRNN-079
Nr. 111 – 3 lag
Første ut er den nummer 111 som har en jellylignende base med små sølv og store gull glitter flak i. Jeg er så positivt overrasket over jolly jewels lakkene, for de er så sinnsykt enkle å legge, selvom de inneholder tonnesvis av glitter! De glir på veldig enkelt, du trenger ikke å fiske etter glitter, og det er lett å plassere glitteret om du ikke er fornøyd med hvordan det blir porsjonert utover neglene. Begge disse lakkene dekker egentlig veldig fint på bare to lag, men siden jeg har blitt så glad i glitter, brukte jeg tre lag for å få frem mer av glitteret! Disse lakkene legger seg som en jellysandwich, siden basen er litt som en jelly lakk. Jeg digger!

GRNN-063
Nr. 110 – 3 lag
Den andre er 110 som har en melkehvit base med små sorte og store røde glitterflak. Denne er så morsom! Denne legger seg også som en jellysandwich, og den inneholder masse glitter! Hadde ingen problemer med å legge denne heller. Perfekt!

# Hvilken av disse lakkene likte du best?

Minner dere på at dere kan vinne et par Golden Rose lakker om dere sender inn ditt beste negledesign til meg! Les mer om konkurransen HER!

Lakkene kan kjøpes HER for 60kr.

Produktene er sendt for vurdering.

5 Comments

  1. linalinux

    jag gillar verkligen den blåröda.. otippat. jag har inte gillat indie-glitter-trenden alls, äger inte en enda, men denna vill jag nog ha faktiskt 😀

    Reply
  2. The nail polish is perfect for this year’s Spring/Summer. I love the shimmer and the color matches very well with the trend this season. This nail polish will surely make your outfit even more beautiful.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *