Mauds garn – Neglelakk dag!

Forrige helg var jeg hos Maud som driver Mauds garn i Lillestrøm. Hun hadde tidligere kontaktet meg, siden hun hadde sett bildet til neglelakkmani sine fine strikke negler, og lurte på om jeg kunne vært interressert i å sitte i butikken hennes en dag å lage slike negler på kundene sine. Jeg takket selvfølgelig ja, for hvor gøy hadde det ikke vært å sitte å lakkere negler en hel dag? 😀

Det var mange som var innom, og alle virket veldig begeistret over de fine mønstrene man kunne få på neglene. Jeg hadde både med meg et slikt maske mønster som neglelakkmani brukte, og en plate med mariusmønster på! Under har jeg tatt med noen bilder fra noen av manikyrene jeg gjorde den dagen 🙂

maudsgarn-073

maudsgarn-077

maudsgarn-057

maudsgarn-050

maudsgarn-046

Jeg har fått «fri adgang» til å gjøre dette igjen, så man skal ikke se bort i fra om jeg sitter der igjen om ikke lenge, for det var utrolig morro!

Tusen takk til alle på Mauds garn, og neglelakkmani som tipset meg om tilbudet! 😀

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *